1

Trustpilot

Kan mer än 900 5-stjärniga recensioner på Trustpilot ha fel? Vi tror inte det!

Med över 40.000 5 stjärninga omdömen på Ditur.dk och med mer än 900 5-stjärniga Trustpilot-recensioner på Ditur.se med ett sammanlagt betyg på 4,7 råder det ingen tvekan om att våra kunder älskar oss, och det kan vi inte vara annat än stolta över. 

Det höga betyget och de många recensionerna visar att våra kunder är så nöjda med att handla hos oss att de tar några minuter av sin tid för att recensera oss så att andra potentiella kunder kan få en inblick i hur det är att handla hos Ditur. Vi är också mycket glada över detta, eftersom det hjälper andra kunder att ta reda på hur det är att handla hos Ditur. 

När du är kund hos Ditur ser vi till att du alltid får en femstjärnig upplevelse under hela processen. Detta omfattar allt från beställning på vår webbplats, kontakt med vår kundtjänst till leverans och eventuella returer. Vi gör vårt yttersta för att du som kund alltid ska få den bästa upplevelsen när du handlar hos Ditur.

Om du har köpt något från Ditur vill vi gärna höra från dig. Det är bara med hjälp av feedback från våra kunder som vi kan se till att vi alltid gör vårt bästa, och det är bara med hjälp av denna feedback som vi har möjlighet att förbättra oss. Vi skulle uppskatta din feedback och du kan enkelt och snabbt ge den via Trustpilot här.

Förutom tryggheten i att veta att många andra kunder har varit nöjda med sina köp från oss kan det också ge dig sinnesro och säkerhet att veta att vi som webbshop är en Trygg E-handel, vilket är din garanti för säker och transparent e-handel. Med Trygg E-handel märket är du som kund ekonomiskt tryggad och garanteras en säker handel i en kontrollerad webbshop. 

På Ditur gör vi en dygd av goda kundupplevelser och vi har ett stort fokus på en hög servicenivå runt omkring för dig som kund. Med detta fokus på en bra kundupplevelse är vi stolta och hedrade över att få så bra feedback från våra kunder. Kanske har vi lyckan att du är den nästa?