SALE - upp till 80% rabatt!💣

Födelsedag

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr215
    kr13345
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Färg på glas
Bredd på bälte
Typ av accessoar
Klocklåda plats
Klocklåda inkluderad

71 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Diturs 8-års födelsedagsfest - Spara 8% extra på allt!

Ditur fyller 8 år och det vill vi naturligtvis fira! Och vad är bättre än att fira det med att köra några riktigt grymma erbjudanden!?

Använd koden Ditur8 för att spara 8% på allt till vårt födelsedag

Vi firar födelsedagen genom att ge dig 8% extra rabatt på ALLA varor i webbshopen! Detta gäller även tidigare rabatterade varor! Du kan alltså spara upp till 80% på speciellt utvalda produkter. 

Använd koden Ditur8 i kassan för att få det grymma erbjudandet!

På Ditur älskar vi att fira födelsedagar och vi vill bjuda in så många som möjligt till festen. Därför kommer vi att anordna många tävlingar där du kan vinna några häftiga priser! Håll koll på våra sociala medier på Facebook och Instagram för att delta i tävlingarna. 

Diturs historia

Diturs historia började 2014 när Mikkel och Kasper Dissing drev sin webshop från ett 16 m2 stort rum i Højbjerg, Danmark. De började med 50 klockor i sortimentet, främst automatiska klockor.

I dag har lokalen i Højbjerg bytts ut mot ett nytt huvudkontor i Hasselager, Danmark, där mer än 50 anställda ingår i teamet. Gemensamt för dem alla är att de är klockentusiaster och är redo att hjälpa och ge rådgivning om klockor till kunderna.

I januari 2020 framträdde Mikkel och Kasper Dissing på nationell TV i Løvens Hule, Danmarks version av draknästet, där de presenterade sitt företag för fem investerare. De lämnade programmet tillsammans med Jacob Risgaard, medgrundare av Coolshop, och Jesper Buch, grundare av Just Eat, som nya medlemmar i ägarkretsen.

Sedan dess har det gått snabbt och 2022 är ett nytt viktigt kapitel för Ditur, eftersom företaget redan har gått in på den norska, svenska och tyska marknaden. Här är målet detsamma som i Danmark: att ge kunderna möjlighet att köpa klockor som liknar en miljon utan att kosta en.

Erbjudanden på klockor, smycken och mycket mer!

På Diturs 8:e födelsedag kan du spara mycket pengar på klockor, smycken, accessoarer och mycket mer. I den här kategorin kan du hitta extra bra erbjudanden på olika klockor och smycken till skarpa priser. Dessa klockor och smycken är speciellt utvalda efter vad som är populärt och vad som är de bästa erbjudandena. Men kom ihåg att kolla in hela vår webbplats, för du kan spara 8% extra på alla våra varor. Vi har Skandinaviens största urval av herrklockor och damklockor. Dessutom har vi ett stort urval av smycken för både män och kvinnor, så du kan göra ett fynd på ett stort utbud från de största varumärkena. 

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på klockor och smycken till Diturs födelsedag

Letar du efter en viss klocka eller ett visst smycke? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas hem.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor och smycken. Det betyder att om du hittar samma klocka eller smycke till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du några frågor om våra klockor eller smycken? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83 

 

2