Watch Rolls

Behöver du ett elegant och säkert sätt att förvara dina klockor? Då är en watch roll ett självklart val!

Watch Rolls

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr475
    kr3495
Märke
Material
Färg
Klocklåda plats

22 produkter

Stort urval av Watch Rolls på Ditur

Behöver du ett elegant och säkert sätt att förvara dina klockor? Då är en Watch Roll ett självklart val. På så sätt behöver du inte förvara dina klockor i en låda där de riskerar att få onödiga repor. Visa stolt upp dina vackra klockor med en snygg Watch Roll. 

Förvara dina klockor när du är på språng med en Watch Roll

En watch roll har andra fördelar än att vara ett dekorativt sätt att förvara dina klockor. Med en watch roll blir det faktiskt möjligt för dig att förvara flera klockor när du måste resa. Om du ska åka på semester är det många som inte tycker att det räcker att ha en enkel klocka med sig. Därför är en watch roll den självklara förvaringen av dina klockor. En watch roll tar inte mycket plats och kan ge dig möjlighet att bära flera klockor utan att riskera repor på klockorna under transporten. Samtidigt är en watch roll också ett mycket dekorativt sätt att förvara dina klockor, som du enkelt kan inkludera i din heminredning.

Varför behöver du en watch roll?

De flesta av oss lämnar klockan på nattduksbordet eller i garderoben när vi tar av oss klockan. Detta blir sällan ett problem om klockan har sin fasta plats - och du är försiktig när du tar av och på den.

Men det är tyvärr också lätt att repa klockan om man snabbt flyttar den eller tappar den på golvet. En klockrulle ger dig en plats där du kan visa dina klockor och undvika repor och olyckor. Oavsett om det är klockor från Daniel Wellington, Tommy Hilfiger, Seiko, Jaguar, Hugo Boss, Armani, Casio eller Dissing.

Säker förvaring av dina klockor med watch rolls

Med en watch roll från Ditur är du garanterad en säker och snygg förvaring av dina klockor. På så sätt undviker du dumma repor som kan uppstå på nattduksbordet eller där du lägger klockan när du inte har den på dig. Våra watch rolls finns med plats för upp till 8 klockor, så att du kan samla alla klockor på ett säkert sätt..

Hitta din nya watch roll till ett bra pris

På Ditur brinner vi för att sälja våra klockförvaringslösningar till bra priser. Vi är konkurrenskraftiga och vill hjälpa till att göra snygga klockor och watch rolls till något som alla kan glädjas av. 

Därför hittar du ofta watch rolls på erbjudande, med hög kvalitet och snygg design.

På Ditur strävar vi efter att erbjuda våra kunder de starkaste priserna på marknaden. Dessutom är vår kundservice och kundnöjdhet av högsta klass

Vi strävar efter att ha de bästa priserna, men om du mot förmodan skulle hitta en klocka till ett billigare pris, antingen i en fysisk svensk butik eller i en svensk webbutik, är det bara att kontakta oss.

1