Väggklockor i trä

Behöver dina väggar ett ansiktslyft? Då är en väggklocka i trä den perfekta lösningen för att ge rummet värme och djup! 

Väggklockor i trä

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr345
    kr3595
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Material
Färg
Typ av klocka

40 produkter

Väggklockor i trä hos Ditur

Stort urval av väggklockor i trä på Ditur.

En väggklocka är ett mycket populärt tillbehör för att dekorera ditt hem. Detta beror på att en väggklocka både är riktigt exklusiv i sin design och ger ett mer sofistikerat och elegant utseende i hemmet. En av de bästa sakerna med en väggklocka är att den inte går någonstans, så du har alltid en väggklocka i ditt hem som visar tiden - även om den är trasig visar den fortfarande tiden korrekt två gånger om dagen. Precis som i hemmet behöver du inte leta länge efter din nya väggklocka, för du hittar den här på sidan.

Behöver dina väggar en ansiktslyftning eller vill du bara ha koll på tiden när du är i köket eller vardagsrummet? Eller kanske båda? Då är en väggklocka i trä den perfekta lösningen för dig!

Väggklockor för alla smaker

I vårt sortiment hittar du de mer klassiska väggklockorna i trä med siffror som kommer att pryda vilket hem som helst, liksom de mer ovanliga väggklockorna med synliga kugghjul och romerska siffror om du vill sticka ut lite extra. Oavsett vilken design du letar efter är chansen stor att du hittar din nästa väggklocka i trä hos Ditur.se.

Väggklockor i trä från de största märkena

Vi på Ditur vet att varumärket på din väggklocka i trä har stor betydelse. Många människor förknippar ett visst märke med hög kvalitet och vacker design, och de bör därför också ha möjlighet att få en väggklocka i trä från det märke som de föredrar. Därför har Ditur ett stort urval av väggklockor i trä från alla de största märkena på marknaden. Du kan hitta väggklockor i trä från märken som: Karlsson, Seiko, Huygens, J-line och många fler! Dessutom har Ditur valt att tillverka väggklockor i trä själva. Vi har valt detta eftersom vi vill erbjuda våra kunder väggklockor i trä av riktigt hög kvalitet till riktigt låga priser, vilket är möjligt genom oss eftersom vi har tagit bort de kostsamma mellanhänderna. Därför kan du hitta en väggklocka i trä från just det märke som du föredrar.

Hitta både stora och små väggklockor i trä hos oss

Hos Ditur hittar du väggklockor i trä i många olika storlekar. Vi vet att det är mycket olika från person till person vilken typ av väggklocka användaren föredrar. Därför kan du hitta våra väggklockor i trä i storlekar från 22 cm i diameter till 110 cm i diameter. Du kan alltså hitta en väggklocka i trä i exakt den storlek som passar din smak och ditt hem hos oss.

Prisgaranti och leverans från 1-2 vardagar på väggklockor i trä

På Ditur.se hittar du prisgaranti på alla våra väggklockor. Det betyder att om du hittar samma väggklocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), kommer vi med glädje att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra väggklockor? Eller behöver du lite hjälp? Så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

1