Väggklockor

Med en väggklocka har du möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt hem - hitta din nästa väggklocka här!

Väggklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr315
    kr6995
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Funktioner
Dekoration
Material
Färg
Typ av klocka

Kategorier(4)

203 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hitta din nya väggklocka hos Ditur

En av de bästa sakerna med en väggklocka är att den inte går någonstans, så du kommer alltid att ha en plats i hemmet där du kan se tiden - och även om den är stannar upp, så kommer den fortfarande att visa tiden korrekt två gånger om dagen. Precis som i hemmet behöver du inte leta länge efter din nya väggklocka, för du hittar den här på webbplatsen. Med nästan 100 väggklockor i sortimentet och välkända märken som Arne Jacobsen, Seiko och Karlsson är vi säkra på att vi har precis den väggklocka du letar efter! 

Om du letar efter en väggklocka på erbjudande kan du andas ut en lättnadens suck, för vi har dem också. Väggklockor på erbjudande är en oberäknelig sak, så skynda dig innan tiden och utbudet tar slut.

Stort utbud av väggklockor på Ditur.se

På den här sidan hittar du ett noggrant urval av väggklockor, som består av de mest populära och eftertraktade märkena på marknaden. Bland dessa finns Arne Jacobsen-väggklockor, som är kända för sin eleganta, nordiska design, men även etablerade märken som Seiko och Karlsson, som tillverkar väggklockor i en klass för sig. När vi gräver djupare i vårt urval hittar vi flera modeller som passar alla stilar och inredningar.

Bland annat finns det flera väggklockor i marmor, trä och rostfritt stål, men även i tygmaterial som velour. Om du föredrar ett minimalistiskt utseende kan du också köpa en väggklocka i glas om det passar din personliga stil bättre.

Det är inte bara i materialet som väggklockorna skiljer sig åt, utan även i utformningen av urtavlan. Vissa föredrar väggklockor med siffror i urtavlan, medan andra föredrar romerska siffror eller enkla markeringar och symboler, och oavsett vad du föredrar finns det på Ditur.se.

En annan sak att tänka på innan du köper din väggklocka är storleken på urtavlan - eller väggklockans diameter. Här är det viktigt att tänka på klockans placering i hemmet, så att du inte får en för stor eller för liten väggklocka. Våra väggklockor varierar i storlek och finns i diametrar från 10 cm till 60 cm. Vi har också väggklockor där du själv kan justera storleken så att du kan göra den större eller mindre efter behov. 

Det viktigaste är dock att vi har väggklockor som passar alla budgetar. Om du är kvinnan som letar efter en billigare väggklocka kan Ditur.se leverera, eftersom vi ofta har flera väggklockor på erbjudande - detsamma gäller om du är redo att investera i en väggklocka från Arne Jacobsen, till exempel.

Väggklocka - pricken över i:et i din inredning  

Det är de små detaljerna som gör ett hem till ett hem - och en av dessa detaljer är väggklockan. Vare sig det är den stora köksklockan på väggen eller klockan på vardagsrumsväggen som blir en del av dagens rutin och som tyst men säkert talar om för dig när middagen är klar eller när det är dags att göra sig redo för att gå vidare med dagens sysslor. 

Väggklockan är på sitt eget sätt pricken över i:et i inredningen, och precis som den kan ha flera olika former, färger och skepnader, kan den också användas på flera olika ställen i hemmet. Precis som vi anser att varje kvinna förtjänar en snygg klocka på sin handled, förtjänar varje kvinna en snygg väggklocka i sitt hem!

Generellt sett älskar vi klockor - oavsett om de är för handleden eller väggen - och det är därför vi är noga med att ha det bästa urvalet och de bästa fördelarna i Danmark när du handlar online på Ditur.se. Vi levererar alltid på 1-2 dagar, ger dig 99 dagars full returrätt och erbjuder prisgaranti på allt du ser i sortimentet.

Om du behöver mer övertygelse innan du köper din väggklocka av oss kan du besöka Trustpilot, där vi har 1000 recensioner och ett sammanlagt betyg på nästan 5 av 5 stjärnor.

Väggklocka från de största märkena

Vi på Ditur vet att väggklockans varumärke har stor betydelse. Många människor förknippar ett visst märke med hög kvalitet och vacker design, och de bör därför också ha möjlighet att få en väggklocka från det märke som de föredrar. Därför har Ditur ett stort urval av väggklockor från alla de största märkena på marknaden. Du kan hitta väggklockor från märken som: KarlssonSeikoArne JacobsenHuygensJ-line och många fler! Dessutom har Ditur valt att tillverka väggklockor själva. Vi har valt detta eftersom vi vill erbjuda våra kunder väggklockor av riktigt hög kvalitet till riktigt låga priser, vilket är möjligt genom oss eftersom vi har tagit bort de kostsamma mellanhänderna. Därför kan du hitta en väggklocka från just det märke som du föredrar.

Hitta både stora och små väggklocka hos oss

Hos Ditur hittar du väggklockor i många olika storlekar. Vi vet att det är mycket olika från person till person vilken typ av väggklocka användaren föredrar. Därför finns våra väggklockor i storlekar från 10 cm i diameter till 110 cm i diameter. Så du hittar både små och stora väggklockor i vårt enorma sortiment.

Köp väggklocka med prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

På Ditur.se hittar du prisgaranti på alla våra väggklocka. Det betyder att om du hittar samma väggklocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra väggklockor? Eller behöver du lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

6