SALE - upp till 80% rabatt!💣

Väckarklockor

Här hittar du vårt urval av väckarklockor av hög kvalitet som både visar dig klockan och är snygga på ditt nattduksbord!

Väckarklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr139
    kr1645
Märke
Urverk
Diameter
Material
Färg
Typ av klocka

17 produkter

Väckarklockor

Hos Ditur hittar du ett stort urval av väckarklockor

Den traditionella väckarklockan är både funktionell och kan användas för att dekorera ditt hem. En av de stora fördelarna med en fysisk väckarklocka jämfört med den som finns i mobilen är att den inte försvinner någonstans och att du inte riskerar att vakna för sent om du glömmer att ladda mobilen. Många föredrar dessutom att hålla mobilen borta från sängen eftersom den kan ge onödiga distraktioner som stör sömnen. Många människor vet säkert när de precis har lagt sig i sängen och är på väg att somna, men sedan får de ett meddelande eller ett samtal och måste börja om från början. Detta undviks genom att ha en traditionell väckarklocka, eftersom dess primära funktion är att väcka dig vid en viss tidpunkt utan att du blir distraherad. 

En väckarklocka dekorerar ditt hem

En väckarklocka ska inte bara vara funktionell, den ska också vara en viktig del av din sovrumsinredning. Väckarklockan ska komplettera din övriga inredning och samtidigt ge rummet en känsla av klass och stil. Det är stor skillnad på vilken typ av väckarklocka folk föredrar och det är därför vi har ett stort urval av många olika väckarklockor. Vi har både små och stora väckarklockor samt stående och liggande väckarklockor. Vi har detta breda urval eftersom vi på Ditur inte tycker att du ska kompromissa med din inredning och en väckarklocka är en stor del av inredningen i sovrummet. Därför kan du bläddra bland vårt utbud av väckarklockor och väckarklockor här för att hitta din favorit för hemmet.

Väckarklockor från de bästa märkena i snygg design

Det spelar ingen roll vilket märke din framtida väckarklocka kommer från. Många människor föredrar ett märke framför ett annat. Därför har vi på Ditur sammanställt ett brett urval av väckarklockor från några av de största och mest kända märkena på marknaden. Vi har ett stort urval av eleganta väckarklockor från märken som: Arne Jacobsen, Seiko, Braun, Karlsson och många fler, så du kan säkert hitta din favoritväckarklocka här.

Hitta väckarklockor i flera färger som vitt, svart, rött, blått och mycket mer

Färgen på din nya väckarklocka har stor betydelse. Därför har vi samlat ett brett urval av väckarklockor i många olika färger för att matcha din personliga smak och din övergripande sovrumsinredning. Vi har väckarklockor i färger som vitt, svart, blått, rött, grönt och mycket mer! Så du kan hitta en väckarklocka i den färg som passar ditt hem.

Digital eller analog väckarklocka?

Vilken typ av väckarklocka du vill ha varierar från person till person. Många föredrar den traditionella digitala väckarklockan. Den digitala väckarklockan har den fördelen att det är otroligt lätt att läsa av tiden på den. Om du vaknar på natten och vill veta vad klockan är, behöver du bara några sekunder för att veta vad klockan är. Det betyder dock inte att det är den bästa typen av väckarklocka. Många föredrar också den eleganta analoga väckarklockan, som fungerar på samma sätt som en väggklocka eller ett armbandsur. Den analoga väckarklockan är verkligen snygg i hemmet. Därför är den rätta typen av väckarklocka för dig den som du föredrar.

Stort urval av väckarklockor på Ditur

På Ditur har vi ett stort urval av väckarklockor av hög kvalitet och med riktigt snygg design. Vi har väckarklockor med ljus, så att du alltid kan se vad klockan är även när det är mörkt. Dessutom finns det väckarklockor med en projektor som gör det lättare för dig att se tiden även när du ligger ner. Om du är mer intresserad av en klassisk gammaldags väckarklocka har vi ett stort urval av den också. Dessutom hittar du ett stort urval av de coolaste märkena på marknaden för väckarklockor som Arne Jacobsen, Seiko, Braun, Karlsson och många fler.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på väckarklockor

På Ditur.se hittar du prisgaranti på alla våra väckarklockor. Det betyder att om du hittar samma väckarklocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Frågor om våra väckarklockor? Eller behöver du lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 60 57 07 35. Du hittar oss också på Facebook.

1