Stora väggklockor

Väggklockor har inte bara den viktiga funktionen att visa vad klockan är - de kan också uttrycka din personliga stil.

Stora väggklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr315
    kr6995
Märke
Urverk
Diameter
Färg på urtavla
Funktioner
Dekoration
Material
Färg
Typ av klocka

116 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stora väggklockor för ditt hem

Väggklockor har inte bara den viktiga funktionen att visa vad klockan är - de kan också uttrycka din personliga stil. Oavsett om du gillar minimalistiska väggklockor med få detaljer eller en klassisk väggklocka i trä med siffror. Med andra ord kan en väggklocka komplettera stilen i ditt hem.

På Ditur har vi samlat de snyggaste väggklockorna, där vårt utbud inkluderar väggklockor från välkända varumärken som Seiko, Karlsson, Timeless och inte minst danska Arne Jacobsen. Med andra ord finns det något för alla. 

På den här sidan hittar du väggklockor i olika storlekar, där den minsta mäter 27 cm i diameter och den största mäter 90 cm i diameter. 

Utforska vårt breda sortiment och hitta den väggklocka som passar bäst i ditt hem.

Om väggklockan ändå inte faller dig i smaken har du som alltid 99 dagars ångerrätt, 1-2 dagars leverans och prisgaranti.

Stora väggklockor med prisgaranti och 1-2 dagars leverans

På Ditur.se hittar du en prisgaranti på alla våra väggklockor. Det betyder att om du hittar samma väggklocka till ett billigare pris (inte på rea), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra fantastiska väggklockor? Eller behöver du lite hjälp? Så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

3