1

WOLF

WOLFs historia går tillbaka till 1834, då grundaren Phillip Wolf startade företaget. En WATCH WINDER eller annan förvaring från Wolf är ett noggrant handgjort instrument som fokuserar på att bevara din klocka på bästa möjliga sätt med hjälp av patenterad innovation. Med andra ord, genom Wolf får du förvaring för din klocka från den absolut översta hyllan. 

Wolf är ett företag som har funnits i fem generationer. Därför förstår varumärket att extraordinära produkter representerar extraordinära upplevelser i livet. Med fokus på innovation strävar märket efter perfekt design och hög kvalitet.Se hela sortimentet

Collections from WOLF

Watch winder

WOLF Watch winder är ett handgjort precisionsinstrument, där fokus har legat på design och kvalitet, samt att klockan är i fokus. Med en Watch winder får du den bästa och praktiska lösningen för din klocka.

Jewellery box

WOLF erbjuder vackra smyckeskrin med något för varje smak. De har alla unika detaljer som garanterar att dina smycken är skyddade med stil.

Travel case

WOLF erbjuder resväskor så att du säkert kan ta med dig dina klockor och smycken på resan.

Watch box

WOLF erbjuder ett brett utbud av klocklådor, så att du har möjlighet att hålla din klocka skyddad och säker när du inte använder den.

Safe

WOLF erbjuder exklusiva kassaskåp för att skydda dina mest värdefulla föremål. Kassaskåpen är utformade för att ge ultimat säkerhet samtidigt som de behåller WOLFs ikoniska designidentitet. Dessa två saker förenas med skönhet och funktionalitet.