1

VON DOREN

Von Doren grundades 2016 i Norge och kännetecknas av klockor av hög kvalitet med en känsla av vintage. Klockorna är inspirerade av den magnifika naturen som omger Aalesund. Denna hamnstad längs Norges västkust är omgiven av vackra fjordar, berg och vattenfall. Klockorna väcks till liv av de finaste schweiziska rörelserna. Elegans är ett av Von Dorens kännetecken, där alla är tillverkade av kirurgiskt stål och dubbel kupolformat safirglas.

Se hela sortimentet

Collections from Von Doren

Aksla

Aksla är eleganta klockor av hög kvalitet som är designade i Norge och består av premium komponenter med schweiziska rörelseverk.

Uræd

Uræd-serien är en raffinerad schweizisk serie automatiska klockor där varje detalj är designad av Von Doren. Klockorna är inspirerade av Ole Brude, som 1904 seglade över Atlanten från Norge till USA i en själv konstruerad livbåt.

Runde

Runde-serien är uppkallad efter fågelön Runde, som ligger i det råa havet utanför Ålesund i Norge. Detta är en mycket unik ö i Skandinavien som har en mycket varierad population av havsfåglar.

Grandmaster

Grandmaster-serien återspeglar användningen av kunskap och skicklighet, då stor uppmärksamhet har ägnats åt alla komponenter och noggrannhet.