1

U-BOAT

Ett klockmärke baserat i Italien som har tillverkat klockor sedan början av 00-talet, alla handgjorda och designade av Italo Fontana. Detta är italienskt hantverk när det är som bäst.
Företaget har sitt säte i en villa på landsbygden omgiven av kullarna i Gragnano bara 15 minuter från Luccas gamla medeltida stadsmurar, i hjärtat av Toscana. Ett land med stor inspiration för Italo Fontana vars kreativitet är en blandning av föremål, atmosfärer och specifika platser runt omkring honom. Varje U-BOAT-skapelse är utan tvekan ett uttryck för Toscana-regionens värderingar.
På bara några år har U-BOAT lyckats öppna flera butiker med sina egna varumärken runt om i världen och har nu även funnit sin väg till Ditur. Ett spännande märke med många unika klockor, som alla kommer i en egen klockbox i velour, vilket är ett tecken på att man inte har sparat på något när det gäller kvaliteten på alla U-BOAT-klockor.

Se hela sortimentet

Collections from U-Boat

Capsoil

U-BOAT Capsoil-serien presenterar en rad produkter med fokus på innovativa funktioner i kombination med en retrostil. Klockans schweiziska elektromekaniska urverk lämnar spår på urtavlan, där en oljeliknande vätska flyter runt. Detta skapar en ständigt rörlig bubbla som flyter fritt runt och förstärker urtavlans uttryck.

Darkmoon

Darkmoon-serien är en kollektion klockor som inspirerats av månen och dess mörka sida. Darkmoon har följt idén från Capsoil-serien och har grävt ännu djupare i det innovativa och elektromekaniska urverket, som uttrycks av en oljeliknande flytande bubbla i urtavlan.

Sommerso

Sommerso-serien är en del av U-Boat Dive Watch-serien. Den här serien fokuserar på att uppfylla behoven hos dem som dyker på professionell nivå och samtidigt vill ha en klocka som kan användas till en mer raffinerad klädstil. Sommerso-serien är utformad för att uppfylla de stränga kraven för professionell dykning och erbjuder en teknisk och exklusiv design. Sommerso är en del av serien U-Boats Dive Watch och ingår i U1001-serien, som är specifika modeller som testats för att nå 1001 meters djup.