1

Frederique Constant

Frederique Constant är ett märke som bygger på det traditionella och klassiska och som lyckas designa tidlösa klockor. Varje klocka är skapad med en sann passion för detaljer. Det finns ett kontinuerligt fokus på innovation och massiva investeringar görs i detta för att kunna erbjuda kreativitet och utmärkande tekniska funktioner. Alla klockor monteras för hand och alla klockor kontrolleras noggrant för att se till att allt är i ordning när det gäller kvalitet. Alla urverk tillverkas och monteras i huset, vilket skapar ett stort värde.

Se hela sortimentet

Collections from Frederique Constant

Manufacture

Manufacture-serien är en fullt utvecklad serie där själva tillverkningen är ett krävande arbete och till största delen görs för hand, vilket är till glädje för den kund som uppskattar god kvalitet. Under denna serie finns flera underkategorier, som alla har unika egenskaper.

Highlife

Den första Highlight lanserades 1999, och nu har en ny version lanserats, som återupplivar den gamla designen och skapar en autentisk modell för kvinnor på 2000-talet. Klockans kännetecken är att den är tidlös och den kommer alltid att vara modern och passa in i tiden.

Smartwatch

Under Smartwatch-serien finns den nyare kollektionen som har en digital urtavla, som visas på begäran. Klockan har flera olika funktioner som du känner till från vanliga smartklockor, men här kombineras de med det klassiska utseendet från en traditionell klocka. Klockorna kan anslutas till appen där du kan hålla koll på puls, steg, batteri, väder och mycket mer. Här kan du följa dina dagliga framsteg och förbättra din livsstil.

Slimline

Slimline är en serie som lika med elegans. Klockorna är en modern tolkning av en tidlös klassiker.