💥 January Sales är igång - Klicka här! 👈

1

Collections from Edox

Delfin

Den första Delfin-klockan tillverkades redan 1961 och lanserades med en dubbelbottnad boett, speciella skyddspackningar och ett nyuppfunnet dubbelt O-ringssystem som satte nya standarder för stötskydd och vattentålighet. Under 2013 firade Edox återupplivningen av kollektionen Delfin, som var symbolisk efter sin första lansering på 1970-talet.

Skydiver

Skydiver tillverkades efter att en överste ville ha en exklusiv klocka för fallskärmshoppning. Klockan skulle vara pålitlig och robust. Edox valdes på grund av märkets vattentäta klockor som kunde klara av många olika påfrestande situationer. Fallskärmsjägarna fick möta strider på land, till sjöss och i luften. Klockan har en dykarlook och det sägs att den presenterades för varje fallskärmsjägare vid en ceremoni i de schweiziska alperna. Det är dock inte känt om detta är fakta eller fiktion.

CO-1

Den här kollektionen är utformad för att prestera och extrema äventyr. Den nya handgjutna CO-1 är byggd för att hålla hela livet ut. De toppmoderna modellerna är exceptionella klockor för dem som älskar att ta sig in och ut på vattnet.