1

Bulova

Bulova uppstod år 1875 och grundades av Joseph Bulova på 1960-talet. Bulova fokuserar på innovation och kvalitet som också är grunden för varumärket. Bulova utvecklas ständigt för att hela tiden följa med i trenderna världen över, både när det gäller design och teknik. Varumärket håller dock fast vid sina kärnvärden som är: hantverk, innovation och teknik. Bulovas legendariska expertis utnyttjades av NASA för att hjälpa till med amerikanska rymduppdrag. Samarbetet ledde till 46 uppdrag tillsammans från mitten av 1950-talet till 1970-talet. Bulovas innovativa Accutron-teknik blev använd till tidtagningsmekanismer och instrumentpaneler.

Se hela sortimentet

Collections from Bulova

Curv

Bulovas Curv-serie är världens första klockor med ett böjt kronografurverk. Klockorna är ett underverk av teknisk ingenjörskonst med en elegant ergonomisk design. Serien är byggd till perfektion med ett högpresterande kvartsurverk, och på utsidan har de en raffinerad och konturerad enkelhet som följer handleden exakt. Klockorna finns i olika stilar, så det finns något för varje tillfälle. Gemensamt för alla är att de har safirglas.

Marine Star

Bulova Marine Star är en serie klockor som inspirerats av livet till sjöss. Klockorna är vattentäta ner till 20 atm och har ett automatiskt urverk. Klockorna har en ikonisk maritim look, med många detaljer som krongraveringar, datumvisning och genomskinlig baksida.