Produkter

Shop By

Pris
  1. kr265
    kr2059
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Ringstorlek
Typ av smycke

Morsdag klockor

Klockor

Morsdag smycken

Smycken

Mors dag-presenter på Ditur

Mors dag-presenter är en stor del av denna mycket speciella dag, som äger rum den 8 maj. Den 8 maj firar vi den viktigaste kvinnan i ditt liv, din mamma. Oavsett hur gammal du blir kommer din mamma alltid att skämma bort dig året runt, och därför bör mors dag också göras extra speciell för att fira allt som din mamma gör för dig. För att visa din mamma hur mycket du älskar henne och hur mycket du uppskattar henne är det en bra idé att ge henne en meningsfull gåva. Många väljer att bjuda sin mamma på det klassiska valet av choklad och blommor på mors dag, men det är helt enkelt inte en gåva som din mamma kommer att minnas särskilt länge efter att blommorna har dött och chokladen har ätits upp. Därför kan du ge din mamma en speciell present som kommer att hålla i många år, t.ex. en klocka eller ett smycke, som båda är omtänksamma gåvor som din mamma kommer att älska. 

En klocka eller ett smycke är en accessoar som din mamma kommer att bära ofta och hon kommer att tänka på att det var du som gav henne gåvan varje dag hon bär klockan eller smycket. Om du vill göra gåvan extra speciell kan du även välja att gravera klockan eller smycket med ett fint litet meddelande.

Nu när mors dag bara är en gång om året tycker vi på Ditur att det är viktigt att gåvan du ger din mamma är perfekt, och en viktig del av alla gåvor är naturligtvis den vackra förpackningen. Därför erbjuder vi under veckorna före mors dag gratis inslagning, så att din gåva blir snygg både på insidan och utsidan.

Mors dag present 2022 inspiration

Många människor har svårt att hitta den rätta personliga gåvan att ge sin mamma på mors dag. Därför har vi på Ditur samlat en massa inspiration till gåvor som du kan ge din mamma. En morsdagspresent ska helst vara speciell, så att din mamma verkligen kan se att du uppskattar allt hon gör för dig. Därför är ett smycke eller en klocka en självklar gåva till din mamma, som hon kan ha glädje av i många år. En bra morsdagspresent behöver inte heller kosta en förmögenhet.

Mors dag-present smycken

Smycken till mors dag är en lysande presentidé. Det beror på att du kan hitta ett brett utbud av smycken, så att du kan välja exakt det smycke som din mamma letar efter. Om din mamma älskar örhängen kan det vara en bra idé att ge henne hoops som present. Om din mamma däremot gillar ringar är detta också ett självklart val, där du kan välja antingen guldringar eller silverringar beroende på vilken typ av smycken som hon samlar på. 

Om du fortfarande har svårt att välja rätt smycke att ge din mamma kan vi hjälpa dig vidare. Många kvinnor föredrar ett specifikt eller flera smyckesmärken, och därför kan du gå på utkik bland några av våra mest populära märken som Izabel Camille eller Enamel Copenhagen. Dessutom kan du titta på några av våra populära smyckeskategorier, t.ex. Pilgrim örhängen och Sif Jakobs ringar. Därför kan du hitta de rätta mors dags-smyckena hos Ditur, så att hon kan pynta både sig själv och sitt smyckeskrin.

 

Mors dag-present klockor

Klockor i present på mors dag är också en riktigt bra presentidé. Klockor är ofta en viktig del av många kvinnors outfit, och därför är det också en accessoar som din mamma ofta kommer att bära. Det är dock inte alltid lätt att välja rätt klocka. Många kvinnor föredrar dock antingen guldklockor eller silverklockor och har vissa favoritmärken som klockorna helst ska komma från. Många kvinnor föredrar klockor från Rosefield, Daniel Wellington eller Dissing, till exempel, och därför hittar du dem naturligtvis hos oss.

En av de stora fördelarna med att ge en klocka som morsdagspresent är att du kan få den graverad med ett sött litet meddelande som betyder något för din mamma. Därför blir gåvan mer genomtänkt.

 

Köp din mors dags-present med 1-2 dagars leverans och gratis presentinslagning på Ditur

Hos Ditur kan du få många fördelar när du köper din morsdagspresent. Vi har 1-2 dagars leverans, så du kan få din gåva även om du är lite sent ute. Vi erbjuder även gratis inslagning inför mors dag, så att din gåva blir snygg både på insidan och utsidan. 

Dessutom har vi som alltid en prisgaranti på alla våra produkter på vår hemsida, så om du oväntat hittar samma produkt någon annanstans till ett billigare pris, så matchar vi det gärna.

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan märka det. Vi har fem stjärnor och 1000+ recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1