Vincero

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr335
    kr2895
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Tillbehör

37 produkter

Köp Vincero klockor på Ditur.se - Kombinationen av kvalitet och design

På Ditur.se har vi ett brett urval av klockor från Vincero. 

Om Vincero

Vincero grundades 2014 av grundarna Sean, Aaron och Tim, men i själva verket började resan långt tidigare. År 2010 reste de tre vännerna tillsammans till Kina. Deras mål var att tillverka egna kvalitetsklockor, eftersom de var trötta på massproduktion av billiga och enkla klockor. De ville skapa ett varumärke med fokus på både kvalitet och design till ett överkomligt pris. Denna process tog fyra år innan de fick kvalitetsmärket Vincero. I dag ansvarar de fortfarande för hela processen från design till leverans.

Veni, Vidi, Vici

Namnet Vincero är italienskt och betyder "Jag kommer att vinna". Det kommer från det välkända talesättet "Veni, Vidi, Vici", som betyder "Jag kom, jag såg, jag segrade". Tanken är att Vincero vill skapa största möjliga värde för kunden. För att visa detta har de placerat en liten bit marmor i alla sina klockor, som syns på baksidan av klockhuset. Det är också här som mottot "Veni, Vidi, Vici" står skrivet. Det ger klockorna en extra fin detalj samtidigt som det är ett bra budskap. Precis som pojkarna bakom Vincero vill de trots allt tilltala mannen som säger "jag kommer" i stället för "jag hoppas". De vågar drömma stort och tänja på gränserna. 

Stilfull design

Vincero har lyckats skapa en herrklocka där du känner att du får mer än vad du betalar för. Klockorna är tillverkade av de bästa råvarorna och har en fantastisk design. På Vincero produceras kollektioner inte efter trender eller säsonger. I stället produceras kollektionerna när klockorna är helt rätt. Det betyder också att du kan hitta en klocka för varje tillfälle. Vare sig du föredrar läderband, armband eller meshrem, eller om du vill att din klocka ska ha kronografer, har Vincero en klocka för dig. 

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans

Letar du efter en specifik klocka från Vincero? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Vincero-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

Ditur.se är en dansk auktoriserad återförsäljare av Vincero klockor

Ditur.se är en dansk auktoriserad återförsäljare av Vincero klockor.
Vincero grundades 2014 av italienarna Sean, Aaron och Tim. De startade Vincero med ett enkelt uppdrag: att göra herrklockor utan att göra förhastade lösningar.

De tre vännerna tröttnade på massproduktionen av enkla minimalistiska klockor och ville istället försöka skapa ett varumärke där fokus låg på modern djärv design. 

Vinceros mål är att skapa klockor av solid kvalitet till ett oslagbart pris. Varje gång du får en Vincero-klocka kommer du att känna att du har fått mer värde än vad du betalat för.

Namnet Vincero betyder "jag kommer att vinna" och är för mannen som säger "jag kommer" i stället för "jag hoppas" och som vågar drömma stort och tänja på gränserna.

På Ditur.se kan du köpa Vincero klockor med 1-2 dagars leverans, prisgaranti och 99 dagars returrätt.

1