Versus Versace

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr929
    kr2195
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

10 produkter

Köp Versus Versace klockor på Ditur

Hos Ditur finns ett stort urval klockor från italienska Versus Versace. 

Sedan Versus Versace återuppstod 2009 har företaget varit synonymt med extravagant design och mode, som återfinns i de mest världsberömda modetidningarna som Vogue, Elle och Glamour. Märket är verkligen exklusivt och bärs av kända världsstjärnor som Zayn Malik och Jennifer Lopez, vilket också understryker märkets höga kvalitet. På Versus Versace är design, kvalitet och exklusivitet nyckelord för vad varumärket står för.

Herrklockor från Versus Versace

Versus Versace herrklockor hos Ditur är baserade på kvartsurverk. Ett kvartsurverk innebär att klockan är batteridriven och därför är mycket lätt att underhålla och mycket precist. Klockornas material är tillverkat av rostfritt stål, så kvaliteten är högklassig. Dessutom kan du hitta Versus Versace herrklockor i många olika färger både på armbanden, klockhus och urtavlan, så det finns en herrklocka för varje smak. 

Damklockor från Versus Versace

Versus Versace damklockor hos Ditur är också baserade på kvartsurverk. Kvaliteten på märkets damklockor är högklassig och består av högkvalitativa material. Med Versus Versace damklockor har man lagt stort fokus på design och exklusivitet, vilket också syns i de snygga modellerna i sortimentet. Modellerna finns i många olika färger och stilar, så det finns något för varje smak.

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

Hos Ditur har alla våra klockor en full prisgaranti. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Versus Versace-klockor? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

 

1