Swiss Military Hanowa

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2285
    kr4165
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

21 produkter

Köp Swiss Military Hanowa-klockor på Ditur

Swiss Military Hanowa är ett schweiziskt klockmärke som tillverkar swiss made klockor av mycket hög kvalitet som är extremt robusta för att klara tuffa förhållanden.

Den schweiziska militären Hanowa har tillverkat riktigt häftiga klockor sedan 1963. De har lyckats kombinera den höga kvaliteten hos en "swiss made" klocka med en sportig och robust design som har inspirerats av den schweiziska militären. Därför får du en klocka av riktigt hög kvalitet när du köper från detta märke. De schweiziska militärklockorna från Hanowa är utformade för att vara riktigt robusta, hållbara och exakta, så att klockorna kan fungera optimalt även under tuffa förhållanden.

Herrklockor från Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa herrklockor finns med kvarts urverk. När man talar om en kvartsurverk betyder det helt enkelt att klockan är batteridriven. En kvartsklocka är vanligtvis lätt att underhålla och mycket exakt. Hos Ditur finns det ett brett utbud av märket, med många olika remmar. Dessutom finns modellerna i många olika färger på hölje, urtavla och armband, så det finns något för alla. Dessutom är klockorna mycket robusta, så de kan användas under olika svåra förhållanden utan att du behöver oroa dig för att klockan ska gå sönder.

Damklockor från Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa damklockorna tillverkas också med kvarts urverk. Damklockor från detta märke är också mycket robusta, så de tål mycket. Dessutom har man naturligtvis lagt stor vikt vid att klockorna ska vara väldigt snygga, så du kommer att vilja visa upp klockan var du än är. Swiss Military damklockor finns också i en mängd olika färger, så du kan hitta något som passar din smak.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på Swiss Military Hanowa

På Ditur.se har alla våra Swiss Military Hanowa full prisgaranti. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna för att se till att vi ger dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du en fråga om våra schweiziska militärklockor från Hanowa? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

1