Pulsar

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr238
    kr629
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

55 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Innovation och unik design från Pulsar

1972 slog Pulsar igenom på den internationella klockscenen när de lanserade världens första LED-klocka. Det vi idag känner till som en digital klocka. Pulsars sätt att tillverka klockor var innovativt och före sin tid, och de upprätthåller denna tradition än i dag. 

Pulsars sortiment av klockor riktar sig till mannen som har en svaghet för klockor i klassisk design som ligger i framkant av de moderna trenderna. 

I Seiko-familjen

Pulsar är ett märke inom Seiko-koncernen som har en rik och lång historia bakom sig. Samma sak gäller för Pulsar, som såg dagens ljus på 1970-talet, när den tekniska utvecklingen tog fart. Bland annat hade rymdresor blivit en realitet och tekniken började genomsyra vardagen. 

Pulsars digitala klocka - den första i sitt slag - är ett utmärkt exempel på detta. Pulsar vågade tänka nytt och utmana det konventionella sättet att tänka på klockor genom att utrusta sina klockor med den senaste tekniken. 

Klockor för alla smaker

I dag är Pulsar inte bara synonymt med digitala klockor, utan även med innovativ och smakfull design. 

Hos Ditur hittar du ett stort urval klockor från Pulsar. Oavsett om du gillar en stor, klassisk herrklocka med armband eller om du föredrar att utrusta din handled med en enkel klocka med läderarmband kan du hitta en klocka som passar din smak hos Ditur.

Kom ihåg att du alltid får 1-2 vardagars leverans, 99-dagars ångerrätt och prisgaranti när du handlar hos Ditur.

2