MVMT

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr995
    kr1645
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

9 produkter

MVMT klockor

Ditur.se erbjuder ett stort urval av MVMT-klockor. MVMT är ett relativt nytt amerikanskt varumärke som startades 2013 av collegevänner och som på rekordtid har blivit en stor succé i flera länder runt om i världen. MVMT är ett amerikanskt märke som tillverkar högkvalitativa herr- och damklockor till ett bra pris. Märket har bara blivit bättre och de säljer klockor i mer än 160 länder. MVMT armbandsur har nyligen kommit in på den svenska marknaden, där klockorna efterfrågas av både män och kvinnor. MVMT grundades med övertygelsen att det borde vara möjligt för fashionabla konsumenter att köpa moderna klockor till priser där de inte känner sig ruinerade. Tanken bakom MVMT var att skapa ett varumärke som erbjuder konsumenter moderna klockor av hög kvalitet till överkomliga priser. Klockorna kännetecknas av att de är formella och avslappnade och är till för dig som vill ha en snygg, modern klocka.

Läs vår recension på trustpilot

På Ditur.se kan du köpa klockor där det alltid är 1-2 dagars leverans när du köper före 16:00. Vi har en prisgaranti, så du är garanterad det lägsta priset. Om du hittar din klocka billigare någon annanstans, prismatchar vi klockan så att du får samma pris hos oss. Vi har också 2 års garanti på din MVMT-klocka, och om du ändrar dig efter köpet erbjuder vi alltid 99 dagars full returrätt. 

Om du behöver övertyga oss kan du läsa våra över 1000 recensioner på Trustpilot, där vi har 5 av 5 stjärnor. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

På Ditur.se har vi full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du några frågor om våra MVMT-klockor? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du kan också hitta oss på Facebook.

 

1