Le Specs

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr405
    kr1045
Kön
Diameter
Material
Färg
Längd
Färg på glas
Typ av accessoar

32 produkter

Köp Le Specs solglasögon på ditur.se - australiensiska designer solglasögon

På Ditur.se hittar du ett brett urval av solglasögon från Le Specs, den populära australiensiska solglasögontillverkaren.

Om Le Specs

Le Specs är ett solglasögonmärke med huvudkontor i södra Australien. Varumärket har många år på nacken eftersom det grundades 1979. Le Specs är känt för att vara ett ikoniskt och innovativt solglasögonmärke till överkomliga priser. Om du vill vara en sann trendsättare bör du definitivt äga ett par Le Specs. 

Vad har Rihanna, Beyonce och Justin Bieber gemensamt?

Alla har ett par Le Specs solglasögon.

Och det är med goda skäl. Sedan starten 1979 har Le Specs tillverkat kvalitets- och modemedvetna solglasögon för både män och kvinnor..

Internationellt varumärke

Le Specs är ett varumärke med internationell inriktning och de hämtar inspiration från hela världen när de designar sina fashionabla solglasögon. Loppmarknaderna i Berlin, gatorna i Paris och strandkulturen i Australien är alla inspirationskällor för Le Specs. Varumärket finns representerat i mer än 90 länder världen över.

Med solglasögon från Le Specs skyddar du inte bara dina ögon, utan bär också med dig den ultimata sommaraccessoaren som får dig att sticka ut från mängden. Det bästa av allt är att du inte behöver ruinera dig för att få tag på ett par Le Specs - vare sig det är Bandwagon eller Armada-modellen. Solglasögonen tillverkas till överkomliga priser, så att alla kan få ett par Le Specs. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar 

Letar du efter ett specifikt par solglasögon från Le Specs? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas. Du hittar våra kontaktuppgifter här. Du kan också gärna kontakta oss på Facebook, där vi också alltid är redo att hjälpa dig via chatt. 

Du får också full prisgaranti på alla våra produkter. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte ett rea-pris), så matchar vi gärna priset. Vi håller ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

 

1