SALE - upp till 80% rabatt!💣

Invicta

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1245
    kr5245
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(3)

40 produkter

Invicta klockor

Invicta är en schweizisk klocktillverkare som är känd för att producera ett brett utbud av eleganta klockor. Invicta tillverkar många olika klocktyper, t.ex. dykarklockor och modeklockor. Gemensamt för alla Invicta-klockor är den höga kvaliteten och den coola designen.

Historien bakom Invicta

Invicta är latin och betyder oövervinnlig. Märket grundades 1837 av Raphael Picard i La-Chaux-de-Fonds i Schweiz. En av huvudidéerna bakom Invicta var att sälja fina schweiziska klockor till rimliga priser. Det lyckas mycket bra. Huvudkontoret ligger nu i Hollywood, Florida. 

Invictas historia omfattar deras schweiziska klockor, som 1959 tillverkades uteslutande för sjöofficerare. Klockorna var automatiska mekaniska och problem uppstod när kvarts-revolutionen tog över på 1970-talet. Automatiska mekaniska klockor var inte längre populära. 

Så småningom trängde märken som Casio och Timex ut Invictas manuella klockor från marknaden. 

Sedan dess har Invicta börjat tillverka automatiska klockor och 1991 köptes märket av ett investeringsbolag i USA. Fram till dess ägdes företaget av familjen Picard. År 2004 bytte Invicta därför namn till Invicta Watch Group. 

Invicta Pro Diver

En av de mest populära klockserierna hittills från märket är Invicta Pro Diver-serien. Pro Diver-serien har blivit så populär eftersom den har extremt hög kvalitet till otroligt låga priser. Dessutom har Pro Diver-serien också ett riktigt exklusivt utseende som passar till många olika outfits. Som nämnts är den här klockserien dykarklockor, vilket också innebär att de är extremt vattentåliga. Klockserien har en vattentålighet på hela 20 ATM, vilket innebär att de är vattentryckstestade till ett tryck på 200 meter under vatten, men det betyder inte att klockan kan dyka ner till 200 meter under vatten. 

Denna exklusiva serie dykarklockor är också utrustad med en skruvad krona, vilket innebär att kronan skruvas in, och därför blir klockan tätare och det blir därför mycket svårare för vatten att tränga in i urverket. 

På det hela taget är Invicta Pro Diver-serien en riktigt eftertraktad och exklusiv serie dykarklockor som du kommer att bli riktigt nöjd med.

Invicta herrklockor

I Diturs stora urval av Invicta herrklockor kan du hitta unika klockor för män som kommer att tilltala många. Du kan hitta exklusiva dykarklockor som Pro Diver och Grand Diver, men du kan också hitta unika Disney-klockor. I Diturs sortiment av Invicta herrklockor hittar du klockor med både kvarts- och automatiska urverk. Ett kvartsurverk är en batteridriven klocka och är därför mycket lätt att underhålla och fungerar dessutom mycket exakt. Ett automatiskt urverk drivs av den energi som genereras när klockan är i rörelse och har därför inget batteri.

Invicta herrklockor finns i många olika utföranden där du kan hitta urtavlor med färger som sträcker sig från klassisk svart och blått till gult och rött. Därför kan du hitta klockor i många olika färger och därför finns det något för alla. Herrklockorna finns i många olika storlekar från 38 mm upp till 52 mm i diameter. Därför kan du hitta en herrklocka i precis rätt storlek för dig som passar din handled.

 

Damklockor från Invicta

Du kan också hitta exklusiva damklockor från Invicta i Diturs sortiment. Den mest populära damklocksserien från Invicta är definitivt Specialty-serien, som har blivit populär tack vare den höga kvaliteten och den exklusiva designen. Den här serien har vackra zirkoniastenar, en exklusiv bezel och tre kronografer. 

Invicta damklockor i Ditur-sortimentet består av batteridrivna kvartsklockor som är mycket lätta att underhålla. Klockorna är utrustade med reptåliga mineralglas och har en vattentäthet på 10 atm, vilket också vittnar om den höga kvaliteten.

Prisgaranti och leverans på 1-2 vardagar

Letar du efter en specifik Invicta-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Invicta-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

Du kan också alltid hitta oss på Facebook här

 

1