Huawei

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr695
    kr4545
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Huawei smartwatch

En smartklocka från Huawei är en smartklocka av riktigt hög kvalitet. Huawei smartklockor är fullspäckade med funktioner och har förvånansvärt låga priser i förhållande till klockornas kvalitet. En smartklocka från Huawei är utmärkt för aktivitets- och hälsoanalyser eftersom de har så många funktioner och deras teknik är i en klass för sig. Det bästa med smartklockor från Huawei är deras sportfunktioner, men de kan också vara bra för vanlig vardaglig användning, till exempel som stegräknare

En smartklocka från Huawei har ofta riktigt coola funktioner för vardagen, till exempel musikuppspelning via bluetooth, alarm, samtalsfunktion och mycket mer. 

Du kan hitta ett stort urval av Huawei smartklockor hos Ditur, där du också hittar marknadens bästa priser.

 

Vem är Huawei?

Huawei är ett kinesiskt företag. Företaget tillverkar telekommunikationsutrustning och har sitt huvudkontor i Shenzhen, Guangdong. Det grundades 1987. Huawei har cirka 195 000 anställda och är verksamt i över 170 länder och regioner och betjänar mer än tre miljarder människor runt om i världen. Huawei är känt för att producera produkter av riktigt bra kvalitet till låga priser jämfört med sina konkurrenter på marknaden. 

Är Huaweis smartklockor vattentäta?

Många vill ha en smartklocka som klarar lite av varje, vilket är anledningen till att många också bryr sig om hur vattentät klockan är. Om du vill ha en klocka som du kan simma med behöver du minst 10 ATM och helst upp mot 20 ATM, men det är mycket svårt att hitta med smartklockor. Diturs stora urval av Huawei smartklockor har ofta en vattentäthet på 5 ATM, vilket innebär att klockan klarar av att vara under vatten en kort stund åt gången, men inte klarar av att till exempel vara i badet eller simma.

Hitta en Huawei smartwatch i många olika designer

Det är alltid svårt att hitta rätt design för din smartwatch. Detta beror naturligtvis på att den måste vara både funktionell och snygg. Därför kan du hitta en Huawei smartwatch i många olika utföranden på Diturs soritment. Du kan hitta en Huawei smartwatch med både rund eller fyrkantig skärm, beroende på vad du föredrar. Dessutom kan du hitta dem med många olika typer av remmar, till exempel länk, läder eller silikon. Klockorna finns också i många olika färger, så du kan hitta exakt den modell du vill ha i vårt stora urval av Huawei smartklockor.

Huawei smartwatch GT 3

Smartklockan Huawei GT 3 är en av de nyaste och mest funktionella smartklockorna från Huawei hittills. Det är en sportig smartklocka med 14 dagars batteritid och 50 meters vattentålighet. Den integrerar träningsövervakning, röststyrda träningssändningar, röstassistent, musikuppspelning, intelligent anslutning, HUAWEI TruSleep, pulsmätning, Bluetooth-samtal, meddelandeassistent, mobila betalningar, NFC (Near Field Communication), GPS och trådlös laddning. Den har en snygg och elegant design som är reptålig och slitstark. Den ger noggrann hälsoövervakning och vetenskaplig träningsvägledning, inklusive smart joggingcoachning, smart joggningsackompanjemang, löparkurser, kursanpassning, intermittent träning och automatisk träningspaus. Den är lämplig för både daglig användning och professionell sport. 

Allt som allt är det en genial smartklocka för den som älskar smartklockor med många funktioner och snygg design.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på Huawei Smartwatches

Letar du efter en specifik Huawei smartklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra Huawei-klockor. Det betyder att om du hittar samma smartklocka till ett billigare pris, så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna för att ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

På Ditur är våra kunder allt för oss. Därför försöker vi alltid skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Lyckligtvis berättar våra kunder att de är mycket nöjda med att göra affärer med oss. Över 1000 personer ljuger inte, vilket är anledningen till att vi är superstolta över våra fem stjärnor på Trustpilot.

Har du frågor om våra Huawei-klockor eller behöver du bara lite hjälp? Kontakta då gärna vår kundtjänst här på e-post: [email protected] eller på telefon 08 - 44 68 02 83.

1