Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2695
    kr2795
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

6 produkter

Fossil Gen 6 smartklockor

En Fossil Gen 6 smartwatch är ingen vanlig smartwatch. Gen 6 är fullspäckad med funktioner och kan användas till allt från vardagligt bruk till sport. Den här serien har dessutom en exklusiv design, så du kan bära den med gott samvete oavsett om du ska till gymmet eller till en fest. Gen 6 smartklockor finns för både män och kvinnor. Gen 6-smartklockor för män har oftast en klassisk och snygg design som tilltalar många män. Kvinnoklockor från Fossil Gen 6 har vanligtvis något mindre storlekar än de för män. Dessutom har de en mycket snygg och feminin design som har gjort dem mycket populära runt om i världen. 

Fossil Gen 6 levereras med många olika typer av klockarmband som läder, konstläder och silikon, så du kan välja din favorit. För den mer raffinerade användningen passar förmodligen ett läder- eller länkarmband bäst, och för sportanvändning är silikonbandet förmodligen bäst. Därför väljer många ägare av Fossil Gen 6 smartwatch att ha flera olika armband att välja mellan så att de kan använda klockan till alla tillfällen.

På Ditur har vi ett stort urval av smartklockor från Fossil Gen 6.

 

Coola funktioner i Fossil Gen 6

Fossil Gen 6-serien har så många coola och exklusiva funktioner att det snabbt kan bli svårt att få en överblick över allt. Därför ska vi försöka samla ihop några av de riktigt coola funktionerna som du kommer att älska med din nya Gen 6-smartwatch från Fossil. För det första är dessa smartklockor kompatibla med både Iphone och Android-telefoner, så du kan använda den här smartklockan oavsett vilken typ av telefon du har. Dessutom har dessa smartklockor möjlighet att ansluta till sociala medier, e-post och textmeddelanden, så att du kan få de viktigaste uppdateringarna om ditt liv direkt vid dina fingertoppar. Fossil Gen 6 smartklockor är inte bara smarta för att hålla dig uppdaterad, utan även för fitnessanvändning eftersom klockorna i serien har inbyggd fitnessmätning. Dessutom har den en röststyrd Google-assistent, så du behöver inte klicka på klockan själv för att vidta åtgärder, eftersom du bara kan säga till klockan vad du vill. Klockorna är också utrustade med pulsmätare, swim safe-teknik och GPS-avståndsmätning. 

Det här är bara ett litet urval av de många coola funktioner som du kan hitta i de snygga smartklockorna från Fossil Gen 6-serien.

Fördelar med Fossil Gen 6

Det finns verkligen många fördelar med Fossil Gen 6-klockorna. Den här serien är Fossils snabbaste och mest tekniskt avancerade smartklocka hittills. Klockorna är utrustade med Snapdragon-processorer, vilket har gett en mycket bättre prestanda. Tack vare den här processorn har Fossil Gen 6-serien faktiskt blivit 30 % snabbare och har även en längre batteritid än Gen 5-modellen. Dessutom kan serien ringa och ta emot samtal, vilket är en exklusiv funktion som inte många smartklockor på marknaden har.

Fossil Gen 6-serien har också gjort stora framsteg när det gäller laddningstiden och kan nu laddas från 0 till 80 % på bara 30 minuter! Men det är inte bara de tekniska funktionerna som serien har förbättrats. När det gäller sportspårning har Gen 6 lyckats göra stora framsteg. Klockorna är utrustade med en ny Sp02-sensor, som kan uppskatta ditt blodsyresystem och därmed mäta hur väl din kropp cirkulerar syre. Dessutom har de förbättrat sin pulsmätning och kan därför mäta din puls ännu bättre än någonsin tidigare med den förbättrade sensorn.

Serien har en inbyggd wellness-app som kan spåra dina dagliga aktiviteter. Därför kan du till exempel läsa av hur många steg du har gått och hur många kalorier du har förbränt. Fossil Gen 6 kan också hjälpa dig att förbättra och optimera din sömn, så att du alltid är utvilad. Det kan den göra genom att ställa in sömnmål och genom att observera dina sömnmönster.

På det hela taget får du en smartklocka utöver det vanliga med en Fossil Gen 6.

 

Fossil märket

Varumärket Fossil startade 1984 i USA. Fossil startade varumärket med visionen att återuppliva klockmarknaden med nya typer av högkvalitativa klockor och fantastisk design. Denna vision har lett till de verkligt populära och exklusiva klockor som Fossil har blivit känt för världen över. Deras design lägger stor vikt vid auktoritet, optimism och kreativitet, vilket också har lett till riktigt bra design som efterfrågas över hela världen. Samtidigt är Fossil också kända för att deras klockor inte kompromissar med funktionaliteten, så när du bär en Fossilklocka på din handled vet du att du bär en klocka av riktigt hög kvalitet. 

På Ditur har vi ett stort urval av Fossil klockor, och det har vi för att vi älskar den fantastiska kvalitet och design som Fossil har. Förutom den mycket populära Gen 6-smartklockan har Fossil även många andra populära klockserier, t.ex: Fossil Scarlette, Fossil Neutra, Fossil Grant och många fler.

Köp Fossil Gen 6 online på Ditur.se

Gör dig själv eller någon du tycker om lycklig och köp en Fossil Gen 6 smartwatch online på Ditur.se idag. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår snabba leverans innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot.

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post, [email protected] eller vår onlinechatt.

 

1