Club

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr345
    kr405
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Typ av klocka
Typ av barnklocka

8 produkter

Köp Club barnklockor på Ditur

Hos Ditur hittar du ett stort urval av Club Time barnklockor.

Barnklockor från Club Time är klockor av riktigt hög kvalitet. Klockorna är CE-märkta, vilket innebär att klockorna uppfyller alla EU-krav, så du behöver inte oroa dig för något när det gäller ditt barns hälsa med klockorna. Dessutom finns klockorna i många olika varianter, så det finns något som passar alla barns smak. 

Hos Ditur hittar du både pojk- och flickklockor från Club Time.

Pojkklockor från Club

Club pojkklockor finns med både kvarts- och digitala urverk. Ett kvartsurverk innebär att klockan är batteridriven och därför är mycket lätt att underhålla och mycket exakt. Ett digitalt urverk innebär att ditt barn enkelt kan läsa av klockan digitalt. Klubbens pojkklockor finns med både läder- och silikonband, så att ditt barn kan välja det som känns bekvämast. Dessutom finns modellerna i en mängd olika mönster och färger, så det finns en Club-klocka fær varje smak.

Flickklockor från Club

Club flickklockor finns också med både kvarts- och digitalurverk. Modellerna finns med nato-, läder- och silikonband, så din flicka kan välja vilket band hon tycker är mest bekvämt att bära. Dessutom har modellerna olika färger och mönster, så det finns något för alla.

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

På Ditur.se erbjuder vi en full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Frågor om våra Club-klockor? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Du kan också hitta oss på Facebook.

1