Arne Jacobsen

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr970
    kr6995
Urverk
Diameter
Material
Färg
Typ av klocka

13 produkter

Arne Jacobsen klocka

Arne Jacobsen-klockor är kända för sin unika och exklusiva design. Arne Jacobsen är en av de största arkitekter och formgivare som finns i Danmark. Han har designat ett antal danska designklassiker av hög kvalitet, som även många år efter att de introducerades för danskarna är klara favoriter i danska och internationella hem.

Det är välkänt att Arne Jacobsen ligger bakom allt från byggnader och möbler, men bland några av hans absoluta designklassiker finns hans klockor. Högkvalitativa bordsklockor, väggklockor och armbandsur har alla fått en särskild plats i sortimentet hos Ditur.se för Arne Jacobsen. Som danskt företag är det ingen hemlighet att vi har särskilt stor respekt för danska designklassiker, och i det sammanhanget är Arne Jacobsens ett måste.

Hitta en Arne Jacobsen-klocka i din smak hos Ditur - vi har ett stort urval och bra priser.

Snygga Arne Jacobsen väggklockor

Arne Jacobsens väggklockor är bland de mest populära vi har på webbplatsen - särskilt Banker-väggklockan och City Hall. Därför är det tur för dig att urvalet är så stort att det finns en för dig också. Trots att Arne Jacobsen har en mycket igenkännbar stil har hans klockor fortfarande detaljer som skiljer de många väggklockorna från varandra. Det finns modeller med romerska siffror, klassiska markeringar och vanliga siffror - så du kan se tiden precis som du vill. 

Arne Jacobsen Banker väggklocka

När du letar efter en Arne Jacobsen-klocka är det svårt att gå förbi den extremt populära Arne Jacobsen Bankers-väggklockan. Bankers väggklocka är förmodligen den mest ikoniska väggklockan från Arne Jacobsens klockserie, och det finns en anledning till det. Bankers-modellen har en verkligt unik design som kan pryda både hemmet och kontoret. Arne Jacobsen Bankers väggklocka finns i både vitt och svart och finns fortfarande i många olika storlekar. Hos Ditur hittar du Bankers väggklocka i den mycket lilla storleken 12 cm, i den medelstora storleken 21 cm och i den mycket stora storleken 48 cm, så du kan definitivt hitta den Arne Jacobsen Bankers väggklocka som du letar efter hos oss.

Hitta en Arne Jacobsen-klocka i alla storlekar

En Arne Jacobsen-klocka finns i många olika storlekar, så den kan passa i alla rum i ditt hem. I Diturs stora utbud av Arne Jacobsen-väggklockor hittar du väggklockor med en diameter på så små som 12 cm och så stora som 48 cm. En Arne Jacobsen-klocka är väldigt flexibel eftersom den passar i många olika rum och i många olika typer av inredning. Med de mycket små Arne Jacobsen-klockorna kan du använda dem i en kombination av många väggklockor för att ge en mer exklusiv design, medan de mycket stora Arne Jacobsen-väggklockorna kan dekorera eller fylla en hel vägg. 

Arne Jacobsen bordsklockor

Arne Jacobsen var en upptagen man och han hade minst sagt mycket att göra! Han gav sitt namn till en mängd klockor - för både män och kvinnor. Både Arne Jacobsens herr- och damklockor bär hans igenkännbara stil, där de minimalistiska linjerna har varit populära i årtionden. Det är därför du hittar en väggklocka av den danska designern i så många hem, och det är en trend som sannolikt kommer att fortsätta i generationer framöver.

Arne Jacobsens popularitet visar inga tecken på att avta, och om du letar efter en dansk designklassiker för ditt hem hittar du ett brett urval av bordsklockor, väckarklockor och väggklockor som passar alla stilar.

 

Herr- och damklockor

Vi säljer ett brett utbud av armbandsur och du kanske inspireras av stilen i Arne Jacobsens sortiment. Om du vill se ett större urval av klockor kan du också besöka vår varumärkessida

På Ditur.se är vi auktoriserade återförsäljare av Arne Jacobsen vägg- och dörrklockor, så vi kan garantera både kvaliteten och äktheten hos klockorna. Du kan därför handla tryggt på Ditur.se, där vi garanterar blixtsnabb leverans, 99 dagars full returrätt på alla köp och prismatch på alla varor i sortimentet. Det är dessa fördelar som är anledningen till att vi har mer än 1000 recensioner på Trustpilot och en totalpoäng på 5 av 5 stjärnor.

 

Prisgaranti och leverans inom 1-2 dagar på Arne Jacobsen klockor

Letar du efter en Arne Jacobsen väggklocka eller bordsklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också full prisgaranti på alla våra Arne Jacobsen väggklockor eller bordsklockor. Det betyder att om du hittar samma Arne Jacobsen väggklocka eller bordsklocka till ett billigare pris (inte på rea), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du några frågor om våra Arne Jacobsen väggklockor eller bordsklockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

99 dagars returrätt och minst 2 års garanti på en Arne Jacobsen klocka

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars gratis returpolicy. Det betyder att om du köper en Arne Jacobsen väggklocka eller bordsklocka och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den och få exakt den Arne Jacobsen väggklocka eller bordsklocka som du önskar ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra Arne Jacobsen-klockor. Därför kan du vara säker på att din Arne Jacobsen-väggklocka eller bordsklocka har en lång livslängd. Garantin på bordsklockan eller väggklockan varierar beroende på vilken modell du vill ha. Om du är osäker på hur lång garantin är på Arne Jacobsen väggklocka eller bordsklocka, finns den listad under produktbeskrivningen på alla våra väggklockor och bordsklockor.

1