SALE - upp till 80% rabatt!💣

Länkar

Här hittar du vårt urval av populära klockarmband i stål eller aluminium - även kallade klocklänkar eller helt enkelt länkar.

Länkar

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr124
    kr2345
Märke
Diameter
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Bredd på klockarmband
Material
Tillbehör

58 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Stort urval av länkar för klockarmband

Hos Ditur hittar du ett stort urval av länkar till klockor.

Ett länkarmband till en klocka kommer vanligtvis i stål eller aluminium. Detta kallas också klocklänk eller bara länk. I den här kategorin hittar du ett brett urval av länkar. Om bandet är trasigt eller behöver uppdateras kan du behöva ett nytt. Eller kanske vill du bara ha något att byta från. På Ditur.se erbjuder vi prisgaranti och 2 års garanti. 

Vilken länk passar din klocka?

Bandet ska också passa din klocka. I vårt sortiment hittar du därför också många klockarmband i olika bredder och längder.

Det är särskilt viktigt att armbandet har rätt bredd. Annars passar den inte. Om du behöver ett nytt band kan du antingen mäta bredden på ditt gamla band eller avståndet mellan de klackar som ska hålla bandet.

Det är också viktigt att notera längden på ditt nya klockarmband. Detta beror på att många män har en något bredare handled, och därför är det fördelaktigt att ha ett något längre klockarmband så att armbandet inte stramar åt när du bär klockan. Personer med något mindre handleder kommer inte heller att tycka att det är fördelaktigt att ha ett långt klockarmband. Om klockarmbandet är för långt ser det nämligen inte lika snyggt ut när du bär klockan, eftersom en stor del av klockarmbandet sticker ut när armbandet dras åt runt handleden. 

Länkarmband i många olika färger och typer

Det viktigaste med armbandet är förstås att det passar till klockan och ger den ett riktigt snyggt utseende. Därför har vi ett stort urval av länkar i olika färger som stål, guld och svart, som kan hjälpa dig att förhöja designen på din klocka. Fördelen med att ha många olika färger på armbandet är också att du kan variera klockans utseende så att den passar din outfit varje dag. 

Hos Ditur kan du hitta många olika länkar som passar din klocka. Vi har traditionella stållänkar, mesh-länkar, tvåfärgade länkar, smartwatch-länkar och mycket mer. Så du kan hitta just det klockarmband som passar dina behov.

Köp länkar med prisgaranti och 1-2 dagars leverans på Ditur

På Ditur älskar vi glada och nöjda kunder! Därför erbjuder vi alltid en prisgaranti på våra klocklänkar, så att du kan köpa din länk till ett riktigt bra pris. Vi kontrollerar kontinuerligt priserna hos konkurrerande butiker och webbutiker - så att du kan vara säker på att få marknadens bästa pris när du köper din nästa herr- eller damklocka. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här. 

Dessutom kan du få ditt nya läderband dagen efter att du har gjort ditt köp med vår 1-2 dagars leverans, för ingen gillar att vänta länge på sina varor.

2