Läder

I den här kategorin hittar du vårt breda utbud av bekväma läderarmband för din klocka!

Läder

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr121
    kr2695
Märke
Färg på klockarmband
Klockarmband
Bredd på klockarmband
Färg
Tillbehör

223 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort urval av läderarmband

I den här kategorin hittar du ett urval av läderremmar. Om din rem är trasig eller behöver förnyas kan det vara nödvändigt att köpa en ny rem. Eller kanske vill du bara ha något att byta från. På Ditur.se erbjuder vi prisgaranti och 2 års garanti. 

Vilken läderrem passar till din klocka?

Armbandet måste också passa din klocka. I vårt sortiment hittar du därför också många klockarmband i olika bredder och längder.

Det är särskilt viktigt att klockarmbandet har rätt bredd. Annars passar den inte. Om du behöver ett nytt band kan du antingen mäta bredden på ditt gamla band eller avståndet mellan de öglorna som ska hålla bandet.

Det är också viktigt att notera längden på ditt nya band. Detta beror på att många män har en något bredare handled, och därför är det fördelaktigt att ha ett något längre klockarmband så att armbandet inte drar åt när du bär klockan. Dock är det inte fördelaktigt för personer med något mindre handleder att ha ett långt klockarmband. Om klockarmbandet är för långt ser det nämligen inte lika snyggt ut när du bär klockan, eftersom en stor del av klockarmbandet sticker ut när armbandet dras åt runt handleden. 

Läderremmar i brunt, svart, blått och många andra färger!

Den viktigaste egenskapen hos din läderrem är förstås att den kompletterar din klocka och ger den en riktigt cool look. Därför har vi ett stort urval av läderremmar i olika färger som brunt, svart och blått, som kan hjälpa till att förhöja designen på din klocka. Fördelen med att ha många olika färger på läderbandet är också att du kan variera klockans utseende så att den passar din outfit varje dag. Så om du en dag väljer att ha mycket brunt i din outfit kan du också anpassa din klocka för att matcha outfiten. Detta är något som många människor är glada över, särskilt när de ska gå på en fest där det är viktigt att klädesplaggen matchar.

Köp läderremmar med prisgaranti och 1-2 dagars leverans på Ditur

Köp läderremmar med prisgaranti och 1-2 dagars leverans på Ditur
På Ditur älskar vi glada och nöjda kunder! Därför erbjuder vi alltid en prisgaranti på våra läderremmar, så att du kan köpa din läderrem till ett riktigt bra pris. Vi kontrollerar ständigt priserna hos konkurrerande butiker och webbutiker - så att du kan vara säker på att få marknadens bästa pris när du köper din nästa herr- eller damklocka. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här. 

Dessutom kan du få din nya läderrem redan dagen efter att du har gjort ditt köp med vår dagliga leverans, för ingen gillar att vänta länge på sina varor.

6