Klockarmband

Klockarmband

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr121
    kr3045
Märke
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Tillbehör

Kategorier(8)

228 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klockarmband

Här hittar du mängder av klockarmband i klassiskt läder, moderna natoarmband, klockarmband i länk samt i mesh (dvs. vävd metall). Hitta din favorit bland hundratals klockarmband i vårt sortiment. 

Då du ska byta rem på din klocka är det viktigt att du väljer ett urarmband i samma storlek som ditt gamla. I branschen brukar man räkna standardmåtten på klockremmar för herr mellan 16-24 mm. På Ditur.se säljer vi armband till armbandsur i storlekar från 12 mm till 24 mm. 

Ett nytt armband kan få även den äldsta klockan att se ut som ny. Även om klockarmband aldrig är det mest utmärkande på en klocka så har det stor betydelse för armbandsurets stil och utseende. Med ett eller en handfull olika klockarmband kan du variera stilen på din klocka så att den passar till det mesta du har i din garderob och till de flesta sammanhang.  

På Ditur.se väljer du från ett brett utbud av armband till alla typer av klockor. I fråga om material, färger och design har du mängder av valmöjligheter. Detta borgar för att du hittar ett klockarmband som passar din klocka perfekt. 

Brett utbud av klockarmband – i läder, metall och gummi

När du handlar ditt nya klockarmband hos Ditur väljer du från en lång rad olika armband i alla tänkbara material, färger och former. Just valet av material har stor påverkan på din klockas utseende och hållbarhet. Vi har klockarmband i allt från läder, metallänkar och mesh till nylon och gummi, m.m. 

Klockarmband i läder

Klockarmbanden i läder lika sköna att bära som de är hållbara. Vi har klockarmband i ljusbrunt, brunt, cognacsfärgat och svart läder, samt i mocka. Utöver detta har du även möjlighet att välja armband i patinerat vintage-läder, obehandlat läder, mönstrat läder samt vackert behandlat läder med glansig yta. 

Klockarmbad i metall

Våra klockarmband i stål och aluminium går att få antingen som mesh eller som klassiska klocklänkar. Fördelen med klockarmband i metall är dels att de är slitstarka, men också att du enkelt kan justera storleken på dem själv. Klockor med metallarmband ger ett välklätt och tidlöst utseende som passar de allra flesta tillfällen. Genom att välja ett klockarmband i metall kan du vara säker på att ditt armbandsur har rätt passform – år efter år. 

Klockarmband i gummi

Våra klockarmband i gummi står emot såväl regn som rusk, vilket gör dem perfekta för sport och utomhusaktiviteter. Eftersom materialet är slitstarkt, bekvämt och enkelt att rengöra gör sig dessa klockarmband utmärkt för dig om ständigt är i rörelse. Våra klockarmband i nylon och gummi är till exempel mycket populära i kombination med sport- och smartklockor. 

Natorem till armbandsur

Hos oss hittar du också praktiska klockarmband i nato. Välj från ett brett utbud av färger och designs. Natoremmar är både stilrena och slitstarka och passar till de flesta typer av klockor och smaker. Kolla till exempel in våra olika natoremmar från Dissing Nato

Så väljer du det rätta klockarmbandet till din klocka

Det viktigaste att tänka på när du köper ett nytt klockarmband är att det passar till din klocka. På Ditur hittar du klockarmband i de flesta storlekar, längder och bredder. 

Innan du köper ett nytt klockarmband måste du se till att det har rätt bredd. Annars kommer du inte kunna använda det. För att få fram rätt mått kan du antingen mäta bredden på det gamla klockarmbandet eller avstånden mellan klockans horn (den delen av klockan som klockarmbandet träs igenom eller fästs på). 

Köp ditt nya klockarmband på Ditur.se

Det är inte bara vårt stora utbud och våra produkters höga kvalitet som gör Ditur.se till ett givet val när det kommer till armband till armbandsur. 

Vi erbjuder även prisgaranti för alla våra klockor och tillbehör. Skulle du hitta ett klockarmband till ett billigare pris hos någon av våra konkurrenter så matchar vi priset. När du handlar armband och andra tillbehör hos Ditur.se kan du med andra ord vara säker på att aldrig betala överpris. Läs mer om vår prisgaranti här

Vi har bra kundservice – kolla bara in vår Trustpilot

För oss är din kundupplevelse vår högsta prioritet. Därför strävar vi efter att ha bästa tänkbara kundsupport. Detta avspeglar sig på vår Trustpilot-sida där vi i nuläget har betyget 5 stjärnor och över 40 000 kundomdömen!

Om du stöter på något problem eller har frågor och funderingar om våra armband, klockor och övriga tillbehör så är du givetvis välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på mejl: [email protected] eller på telefon: 08 - 44 68 02 83. Våra telefontider är 10.00-15.00 alla helgfria vardagar. 

6