Batterier

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr14
    kr69
Märke
Material
Tillbehör

18 produkter

Batterier till klockor

Vi har ett av de största sortimenten av batterier för alla typer av klockor, så du kan alltid vara säker på att dina favoriter fungerar som de ska.

Om du har en batteridriven klocka, mer känd som ett kvartsur eller en klocka med kvartsurverk, kommer det naturligtvis att komma en tid när batteriet i klockan dör och måste bytas ut. Det kan vara både dyrt och irriterande att få det gjort på din lokala klockverkstad. För att undvika detta kan du byta batteri själv. På Ditur har vi ett stort utbud av batterier för klockor, så du kan alltid hitta rätt batteri som passar din klocka. Om du är osäker på vilken typ av batteri din klocka använder kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi har också ett batteripaket som innehåller 27 batterier i 9 olika typer, så du är säker på att du har rätt modell.

 

Guide för att byta batteri i klockor

Vill du själv byta batteri i din klocka, men är inte säker på hur du ska göra det? Det är inget problem, för vi kan naturligtvis hjälpa dig med det. Vi på Ditur har skapat en guide för hur du byter ut batteriet i din klocka så att du snabbt och enkelt kan få din klocka igång igen. Det kan vara både lätt och svårt att byta batteri på en kvartsklocka beroende på vilken typ av klocka det är. Vissa klockor har en baksida med skruvar som är lätt att öppna. Om din klocka har en skruvkapsyl eller en push back-kapsyl är processen lite svårare, men det är fortfarande möjligt att byta batteri själv om du har rätt verktyg.

Verktyg för batteribyte på klockor

När du behöver byta batteri i din klocka kan du behöva några extra verktyg för att öppna baksidan av klockan så att du kan komma åt batteriet. Detta är dock inget problem eftersom vi på Ditur har ett stort utbud av verktyg för klockor så att du snabbt och enkelt kan få din klocka att fungera igen. Om klockan har ett bakre hölje som är tryckt på behöver du en boettöppnare för att komma in i klockan. Många rekommenderar dock att du använder en kniv eller en skruvmejsel för att öppna bakstycket, men vi på Ditur avråder starkt från detta eftersom det kan ge upphov till riktigt otäcka och irriterande repor på klockan.

För en klocka med en bakre låda som måste tryckas på kan detta ofta göras med handkraft, men vissa klockor är lite svårare att trycka på och då kan du behöva köpa några extra verktyg. Vi har det här verktyget för att stänga bakre lådan, som inte tar mycket plats och är extremt funktionellt, vilket du kan ha stor nytta av när du stänger bakre lådan på din klocka.

Att byta batteri på din klocka kan låta lite komplicerat, men det är faktiskt inte så komplicerat. Om du bara följer vår guide kan du snabbt lära dig hur du gör det, och du behöver därför inte gå till urmakaren varje gång du behöver byta batteri i din kvartsklocka.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på batterier till klockor hos Ditur

På Ditur.se hittar du prisgaranti på alla våra batterier för klockor. Det betyder att om du hittar samma batteri till ett billigare pris (inte på erbjudande), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra klockbatterier? Eller behöver du lite hjälp? Kontakta gärna vår kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

 

1