OceanX

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2745
    kr9745
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(6)

14 produkter

OceanX herrklockor

OceanX herrklockor är några av de bästa och mest vattentäta dykarklockor för män på marknaden. Detta beror på den otroligt höga kvalitet som OceanX har som standard. OceanX må vara ett relativt nytt märke, men de har en tydlig vision om att tillverka dykarklockor som klarar av att utforska några av de vildaste djupen på havsbotten. På grund av deras tydliga visioner använder de några av de senaste teknikerna inom klockindustrin för att se till att klockorna klarar av de hårda förhållanden som råder vid dykning. Som ett resultat av detta har OceanX producerat dykarklockor för män som har ett vattenskydd så högt som 100 ATM, vilket innebär ett vattentryck så lågt som 1 000 meter, vilket är något som inte finns någon annanstans på marknaden.

Ditur är en auktoriserad återförsäljare av OceanX och vi har också Skandinaviens största urval av OceanX herrklockor, så du kan säkert hitta din favorit i vårt utbud.

 

Dykarklockor i cool design med OceanX herrklockor

OceanX herrklockor sticker inte ut för sin otroligt höga kvalitet. De har också gjort sig kända för sin riktigt coola design, där man har lekt med minsta detalj. Fördelen med en OceanX-klocka för män ligger i dess mångsidighet. Klockornas design är så cool att de lätt kan användas både till fest och till vardags. Klockorna har vanligtvis en mycket maskulin design med en touch av exklusivitet.

Klockorna är inte bara snygga, de är också tillverkade av häftiga material. Alla OceanX-klockor har safirglas, som är det mest robusta och reptåliga glaset för klockor på marknaden. Dessutom har deras modeller med automatisk urverk också en imponerande gångreserv på upp till 41 timmar, beroende på vilken modell du vill ha.

Trots den riktigt höga kvaliteten och den riktigt coola designen som OceanX herrklockor har, har klockorna faktiskt ett överraskande starkt pris som slår många av deras konkurrenter. Därför är en OceanX herrklocka det perfekta valet för den man som vill ha en dykarklocka av hög kvalitet, snygg design och till ett bra pris.

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar på Oceanx herrklockor

Letar du efter en specifik OceanX herrklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du en fråga om våra OceanX herrklockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

1