Michael Kors

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1533
    kr3522
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(2)

42 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Michael Kors herrklockor

Michael Kors är en viktig aktör på den internationella designmarknaden och har upprepade gånger bekräftats i sin design. Michael Kors gjorde sin första kollektion 1981 och sedan dess har det tagit fart, vilket har lett till att Michael Kors har blivit ett erkänt modemärke. Redan 1983 fick han sitt första pris för originell design och har sedan dess gjort ett stort avtryck i modevärlden.

I dag är Michael Kors ett erkänt varumärke där god design och god kvalitet spelar en viktig roll. Herr- Herr- och damklockorna är tidlösa och moderna. Det är en klocka som garanterat har en plats på den internationella modescenen. Oavsett om det är en klassisk och elegant klocka eller om det är en modern smartwatch har Michael Kors en lämplig design.

 

Michael Kors Smartwatches

Med en smartklocka från Michael Kors får du en modern lösning i tidlös design. En smartklocka som följer dina dagliga aktiviteter, till exempel löpning, simning eller annat. Det är en vattentät klocka som kan mäta din aktivitet ända ner till hjärtfrekvens och sömnrytm.

Den perfekta klockan för honom eller henne som vill ha en överblick över vardagen.

Ditur.se är en auktoriserad återförsäljare av Michael Kors klockor. Det innebär att klockans äkthet är garanterad och att du har 2 års garanti. Alla våra Michael Kors-klockor levereras från deras officiella produktionslager. Med en Michael Kors-klocka från Ditur.se får du tillgång till officiell Michael Kors-service via det medföljande och stämplade garantikortet. Ditur.se erbjuder också en prisgaranti på alla Michael Kors-produkter. Det innebär att vi kontinuerligt kontrollerar våra priser mot våra konkurrenter och ser till att vårt pris är Sveriges bästa!

 

2