Dissing

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr620
    kr5745
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Färg på glas
Bredd på bälte
Typ av accessoar

Samlingar(19)

206 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dissing Herrklockor

Dissing erbjuder flera olika serier inom herrkategorin. Här kan du hitta din nästa klocka, bälte, smycke, klocklåda osv. Dissing har ett brett urval, så oavsett om du vill ha en dykarklocka, en klassisk design eller något helt annat, så har Dissing det.
Dissing-klockor finns i olika färgkombinationer, bland annat guld, stål, blått och mer unika färger som grönt, gult, orange etc. Du har därför möjlighet att hitta en klocka som passar perfekt till din personlighet. På hemsidan kan du också köpa extra Dissing-klockarmband för att ge din klocka ett helt unikt utseende. Du kan se vårt utbud av Dissing-klockarmband här. Klockorna finns också i olika storlekar, så du har möjlighet att hitta den modell som passar dig bäst. En sak är säker när du köper en Dissing-klocka, och det är en snygg design i bra kvalitet till ett bra pris.

 

Dissing Jewelry

Dissing erbjuder också smycken till honom. Dissing Jewelry är en kollektion med enkel design med fokus på hög kvalitet till marknadens vassaste pris. Smyckena tillverkas med fokus på design och tillverkas i silver och 18 karat guldplätering. Smyckena har ett unisex-utseende och passar därför både män och kvinnor.

Dissing Limited

Dissing producerar löpande serier som är av begränsad upplaga. Detta görs med fokus på att skapa något unikt och extraordinärt för konsumenten. För de begränsade modellerna ligger fokus på noggrant utvalda material, inklusive urverk, material och design. Kunden ska få en speciell upplevelse när han eller hon köper en klocka i begränsad upplaga, vilket också är anledningen till att bröderna Dissing har ett stort engagemang för att skapa något som ger den begränsade serien ett unikt värde. Dissing Limited är perfekta för stilmedvetna män och kvinnor som vågar sticka ut från mängden med en unik klocka som kan köpas till ett överkomligt pris.  

Om Dissing

Märket Dissing grundades 2018 av tvillingbröderna Kasper och Mikkel Dissing. De hade en önskan att producera högkvalitativa produkter till skarpa priser. De ville säkerställa detta genom att skippa kostsamma mellanhänder i design- och produktionsprocesserna. Under 2018 började märket med att utforma några klockor. Dessa blev snabbt framgångsrika och som ett resultat av detta har flera klockserier utvecklats inom Dissing-märket sedan dess. Dissing är bra på att lyfta fram de maskulina uttrycken i sina klockor. Det finns en klocka som passar varje personlighet.

Bröderna Dissing har åtagit sig att skapa fantastiska designer som passar dagens modetrender. På så sätt har märket sett till att hålla sig uppdaterat om moderna klockor för både män och kvinnor. Under den senaste tiden har det funnits en stor efterfrågan på flera produkter från Dissing. Därför har man bland annat utvecklat lösa armband för olika Dissing-klockor, så att man kan skapa olika uttryck genom att byta armband på en Dissing-klocka. Dessutom har märket tillverkat klockfodral, bälten, smycken osv. I dag består Dissing-sortimentet av ett antal olika produkter som alla är väl utformade och av god kvalitet. Gemensamt för dessa är att de är tillgängliga till vassa priser. 

Köp Dissing-klockor enkelt och säkert på Ditur   

På Diturs webbplats hittar du ett brett urval av Dissing-klockor för honom. Ditur är godkänd som en säker handelsplats av Trygg E-handel, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. På Trustpilot kan du läsa om andras kundupplevelser, så att du kan känna dig tryggare innan du köper en klocka. Ditur har 1-2 dagars leverans, vilket innebär att du kan få ditt paket redan dagen efter att du beställt det.

Vi på Ditur är redo att ge dig ett snabbt och hjälpsamt svar under vardagar inom 24 timmar - och ofta ännu snabbare - i vår kundtjänst. Om du har några frågor om klockarmband, urverk, pris, returer eller liknande kan du kontakta kundtjänsten på [email protected] eller på Messenger, där du helt enkelt skriver till Ditur. 

 

6