Märken

Vårt stora utbud av märken för män - klockor, smycken etc.

Jaguar, Dissing, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Seiko, Festina och många, många fler. På Ditur.se hittar du Sveriges största urval av herrklockor, inklusive kända designermärken från hemlandet och utlandet. Inklusive de mest populära serierna, som t.ex: Garmin Vicoactive 4s, Fossil Gen 6, Festina Chrono Bike och Emporio Armani Renato, som alla är några av de största serierna från de största märkena.

Klockmärken för varje tycke och smak

Smaken för klockor - som så många andra saker - är väldigt individuell. Vissa gillar de diskreta, klassiska klockorna, andra gillar stora klockor med många detaljer, medan några letar efter en sportig klocka som klarar lite utöver det vanliga.

Oavsett dina behov och din stil är vi säkra på att du på Ditur.se hittar en klocka som passar din smak. Vårt urval omfattar mer än 4000 olika klockor för män. Om våra vanliga armbandsur inte faller dig i smaken har vi också ett stort urval av väggklockor med internationellt kända märken som t.ex: Arne Jacobsen och Karlsson.

I vårt stora utbud hittar du också ett stort antal smartklockor som ger dig möjlighet att mäta din fysiska aktivitet. Smartklockor är fulla av coola funktioner, så om du vill ha den senaste tekniken på din handled kan en smartklocka vara något för dig. 

Om du inte kan nöja dig med en enda klocka och vill ha olika klockor för olika tillfällen kan du förvara dem i en klocklåda. Lådan skyddar inte bara klockorna från repor, utan fungerar också som ett elegant sätt att förvara klockorna. 

Klockor i alla prisklasser

250 kronor? 1500 kronor? 6000 kronor? Vad skulle du ge för din nästa klocka? Det är en viktig fråga att ställa sig innan du utrustar din handled med ett nytt armbandsur. 

Pris och kvalitet hänger naturligtvis ihop, men på Ditur.se är vår ambition att du bara ska betala för kvalitet och design och inte för varumärket. Därför säljer Ditur.se endast noggrant utvalda varumärken vars kvalitet vi kan stå bakom. 

Vårt utbud av klockor täcker ett brett spektrum, och priserna för ett armbandsur börjar på cirka 300 kronor och slutar på andra sidan 10 000 kronor. Gör som tusentals andra och hitta din nästa klocka på Ditur.se - oavsett behov och budget. 

Stort urval av smycken för män

En klocka är ett viktigt smycke för män, men för många är det inte tillräckligt. Det är därför vi på Ditur har satt ihop ett riktigt bra urval av smycken för män. I det urvalet hittar du armband för män, halsband för män, ringar för män och mycket mer! I vårt stora utbud av smycken för män kan du också hitta några av de trendigaste märkena på marknaden, som t.ex: IX Studios, Captena och Alexander Lynggaard. Oavsett vilken typ av smycken du letar efter kan du hitta dem i vårt stora sortiment.

1