Titanklockor

Här hittar du vårt urval av lätta, hållbara och allergivänliga herrklockor i titan.

Titanklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1389
    kr80295
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

54 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Titaniumklockor för män

En titaniumklocka är en av de klockor av högsta kvalitet som du kan få. Det fina med en titanklocka är att den är både starkare och lättare än en vanlig stålklocka. Därför får du en klocka som är mycket svår att repa och bryta sönder oavsett vad du gör. En liten bonus med titan är också att det är mer allergivänligt än många andra material som används för att tillverka armbandsur. 

Titaniumklockor för män från coola märken som Tissot, Seiko, Citizen etc.

På Ditur har vi ett stort urval av titanklockor för män från de största och mest populära märkena på marknaden. Vi har klockor tillverkade i titan från jättar som t.ex: Citizen, Edox, Seiko och många fler, så du kommer att kunna hitta ditt favoritmärke här. 

Vi utökar ständigt vårt sortiment, så du kommer att ha möjlighet att köpa från fler märken och fler modeller att välja mellan. Om du känner till ett klockmärke som du skulle vilja se i vårt sortiment kan du kontakta vår kundtjänst så kollar vi om det är möjligt att beställa hemifrån.

Titanium herrklockor med alla urverk - kvarts, automatisk mm.

Du kan hitta ett stort urval av stålklockor med alla typer av urverk, så du kan få en titanium-klocka med exakt det urverk du vill ha. Om du är osäker på vilket typ av urverk som bäst passar dina behov kan du läsa en kort förklaring här eller se vår fördjupade guide här.

Ett kvarts urverk innebär att klockan är batteridriven. En batteridriven klocka är vanligtvis mycket lätt att underhålla och fungerar mycket exakt. En automatisk klocka har inget batteri och drivs därför av den energi som genereras när du är i rörelse. Ett automatiskt urverk är vanligtvis något dyrare än en kvartsklocka, men har också en längre livslängd. En smartklocka har extremt många funktioner och kan utföra många liknande uppgifter som din smartphone. Beroende på vilket märke och vilken modell du väljer har en smartklocka olika funktioner. En hybridklocka är en kombination av en smartklocka och en klassisk klocka. Hybridklockan kommer att ha liknande funktioner som en smartklocka men ändå ha ett klassiskt klockutseende.

99 dagars returrätt och minst 2 års garanti på alla stål-klockor

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars gratis ångerrätt. Det betyder att om du köper klockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den, så att du får exakt den klocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra klockmärken. Därför kan du vara säker på att din klocka har en lång livslängd. Garantin på klockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell du vill ha. Om du är osäker på garantiperioden anges den i produktbeskrivningen för alla våra klockor. 

2