Stoppur

Det klassiska stoppuret är lämpligt för idrottslärare eller tävlingsidrottare som behöver kunna mäta med precision.

Stoppur

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr405
    kr2495
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka

4 produkter

Stoppur och domarklocka hos Ditur

Köp rätt stoppur eller domarklocka hos oss

Det klassiska stoppuret är lämpligt för idrottslärare eller tävlingsidrottare som behöver kunna mäta exakt. En exakt tid är viktig i många olika sammanhang och sporter, t.ex. simning, löpning, fotboll, cykling och mycket mer. 

En domarklocka är en viktig del för den seriösa fotbollsdomaren som vill ha koll på minsta detalj på fotbollsplanen. När du är fotbollsdomare måste du vara uppmärksam på många olika saker samtidigt, och därför kan en domarklocka vara till stor hjälp. En domarklocka har till exempel tre olika typer av tidtagning, så att du kan hålla koll på den totala speltiden, matchtiden och tilläggstiden.

Hos oss hittar du ett brett utbud av kvalitets domarklockor och stoppklockor, så du kan hitta din favorit oavsett om du letar efter en billig stoppklocka eller en lite dyrare modell.

 

Dommerure med mange funktioner

Hos Ditur hittar du också domarklockor i form av smartklockor, som är utformade för att ge en domare inom olika sporter de bästa förutsättningarna för att fatta rätt beslut under matchen. En domarklocka är vanligtvis en specialdesignad smartwatch som är fullmatad med funktioner som gör det lättare för dig att döma matchen. Några optimala funktioner för domarklockor kan till exempel vara vibrationsindikatorer, individuella och konfigurerbara matchinställningar, tre olika tidtagningsfunktioner (1 för matchtid, 1 för extratid och 1 för total speltid). Dessutom bör en domarklocka vara mycket vattentät så att den klarar av det dåliga väder som kan förekomma under olika matcher.

Stoppur och domarklockor från de bästa märkena

När du köper ett stoppur eller en domarklocka spelar det naturligtvis roll vilket märke det kommer från. När det gäller stoppklockor är Seiko världsberömda för sin mycket höga precision och funktionalitet, vilket också kombineras med snygg design. Om du letar efter ett stoppur som är bäst till priset är Diturs egentillverkade stoppur det självklara valet för dig. I våra stoppklockor har vi eliminerat alla kostsamma mellanhänder och kan därför erbjuda dig hög kvalitet till låga priser.

Om du letar efter en domarklocka är det självklara valet en smartklocka från Sprintso. Sprintso är världsberömda för att producera domarklockor av högsta kaliber och används av alla typer av domare, från proffs till amatörer. Sprintso domarklockor är så bra eftersom deras klockor är riktigt genomtänkta och har många funktioner som gör det lättare för dig att döma matchen.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på stoppklockor och domarklockor

Letar du efter ett specifikt stoppur eller domarklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också full prisgaranti på alla stoppklockor och domarklockor. Det betyder att om du hittar samma stoppur eller domarklocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar på Sprintso domarklockor

Letar du efter en specifik domarklocka från Sprintso? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också en full prisgaranti på allt från Sprintso. Det betyder att om du hittar samma Sprintso-klocka till ett lägre pris (inte på rea), kommer vi gärna att matcha det. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du en fråga om våra Sprintso- eller domarklockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

1