Solcellsklocka

Här kan du se alla våra snygga solcellsklockor för män, som laddas av solens strålar och därför också är miljövänliga. 

Solcellsklocka

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr569
    kr24729
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

73 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Solcellsklockor

En solcellsklocka är en klocka som drivs av solenergi. Det innebär att klockan laddas av solens strålar, och därför är solklockor också ett mycket miljövänligt val. Solklockan är miljövänlig eftersom batteriet i klockan aldrig behöver bytas ut. En solcellsklocka är extremt lätt att underhålla eftersom den bara behöver solljus för att laddas, och därför slipper du en hel del krångel med att hålla klockan igång. Dessutom har en solcellsklocka vanligtvis en mycket lång livslängd, vilket alltid är en fördel.

Klockor som drivs av solljus finns med många olika typer av urverk. Den vanligaste versionen är en kvarts urverk, men de finns även med automatiska och digitala urverk. Dessutom börjar smartklocks-branschen intressera sig för solcellsdrivna klockor och har även infört det i några modeller.

En solcellsklocka är vanligtvis något dyrare än en traditionell klocka, eftersom tekniken i klockan är mycket mer avancerad. Detta kompenserar dock för solklockan och mer i form av den mycket långa livslängden och det extremt enkla underhållet.

Hos Ditur kan du hitta ett stort urval av solar-klockor från de största märkena på marknaden, inklusive Casio & Seiko och därför kan du tryggt hitta din favorit hos oss. 

Garmin solklocka

Om du letar efter en solcellsdriven smartklocka är det nästan omöjligt att missa Garmin. Garmin är ett av världens ledande märken för smartklockor på grund av deras otroligt höga kvalitet och många funktioner. Garmin har också varit en av pionjärerna när det gäller solcellsdrivna smartklockor, vilket har lett till några riktigt bra resultat. Garmin solklockor finns i många olika serier, bland annat Fenix 7- och Instinct-modellerna, som är några av de mest populära och högteknologiska modellerna från Garmin hittills.

Garmins solcellsdrivna smartklockor är banbrytande för sin riktigt höga kvalitet i kombination med de många funktioner som märket är känt för, och är därför några av de mest populära solcellsdrivna smartklockorna på marknaden.

Seiko solklocka

Seiko är ett av världens största och mest eftertraktade klockmärken, och de har revolutionerat klockbranschen med sin teknik och sin design i många år. Detta har lett till att märket är en av världens ledande tillverkare av solcellsdrivna analoga klockor. Seiko har implementerat solenergi i många av sina mest eftertraktade klockserier, inklusive Prospex- och Astron-modellerna. Solklockor från Seiko skiljer sig från konkurrenterna eftersom de kan gå riktigt länge innan de behöver laddas av solens strålar, samtidigt som de laddas mycket snabbt. När du kombinerar det med de riktigt coola designerna och den alltid goda kvaliteten är det lätt att förstå varför Seiko solcellsklockor är så populära.

Köp din nästa miljövänliga solklocka hos Ditur med prisgaranti och snabb leverans

Ge dig själv eller någon du älskar en gåva och köp en solklocka online på Ditur idag. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår snabba leverans innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

 

2