Smartwatch

De populära smartklockorna är gjorda för dig som önskar att ha så många funktioner som möjligt till hands.

Smartwatch

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr329
    kr13595
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

117 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Smartwatch

Hitta din nya smartwatch på Ditur.

Klockor som kan mer än bara visa tiden kallas smartwatch. Och smartklockor har blivit mycket populära de senaste åren. Det beror förmodligen på att vi har sett en markant utveckling av tekniken under samma tidsperiod. Detta innebär att vi nu kan utveckla smartwatches som har så många funktioner att vi bara behöver ett tangentbord för att kalla den en dator.

Det är därför smartwatches har blivit en permanent del av många handleder. De många funktionerna kan underlätta vardagliga uppgifter.

På den här webbplatsen hittar du ett brett utbud av smartklockor för både män och kvinnor. Det finns exklusiva smartklockor från välkända märken som Garmin och Fossil, men också från många kända designers som Michael Kors, Skagen Danmark, Frederique Constant och Armani. Funktionerna är många, men urvalet är större - hitta din smartwatch hos Ditur.  

Vad kan en smartwatch?

Detta är en av de vanligaste frågorna till vår kundtjänst: Vad kan en smartwatch göra? Det är naturligtvis inte utan anledning som denna fråga ställs så ofta. Det kan vara stor skillnad mellan de många smartwatches på marknaden och vad de alla kan göra.

Vissa kan göra en sak, andra en annan - och sedan finns det de som kan göra nästan allt. På den ena sidan har vi rena smartwatchs som kan allt. Här är funktionerna nästan desamma som i din smartphone. Du kan ladda ner appar, göra betalningar och svara på textmeddelanden - allt från smartklockan på din handled.

Med andra ord är detta funktioner som gör vardagens små uppgifter mycket enklare, och det är utan tvekan en av de bästa sakerna med en smartklocka. Samtidigt kan dessa smartklockor också göra mycket i samband med fysiska aktiviteter och kan därför också fungera som sportklockor. De bästa smartklockorna är enormt exakta när det gäller att mäta hjärtfrekvens, hur många kalorier du har förbränt under dagen, hur du sover och mycket mer.

Kort sagt har den funktionerna av en aktivitetsmätare, så den kan hålla koll på din träning, ditt sömnmönster och din ämnesomsättning - den är smart! Å andra sidan har vi klockor som är utformade enbart som aktivitetsmätare och klockor som är utformade enbart med smarta meddelanden i åtanke. Så om du letar efter den bästa smartklockan är det klokt att leta efter en modell som kan göra båda sakerna.

Smartwatch med perfekt passform

Förutom en mängd smarta funktioner är smartwatches speciella eftersom de alltid är väldigt bekväma att bära. Smartwatches är tillverkade av lätta material och med justerbara armband kan de alltid anpassas till din handled.

Dessutom är de hållbara klockor som verkligen klarar av slitage, eftersom många av dem också har många träningsfunktioner.

De allra flesta av våra smartklockor är också vattentäta, så att du kan bära dem i duschen eller ha dem med dig när du simmar i poolen.


Stort urval av smartwatch

Smartklockor tillverkas för både män och kvinnor, men det finns också många unisexmodeller. På Ditur har vi ett stort urval som täcker allt. Du hittar alltså ett brett utbud av olika märken, modeller, färger och typer. På så sätt finns det en för varje smak.


Garmin smartwatch

Smartklockor från Garmin är ett riktigt bra val, särskilt om du vill att en smartklocka ska användas för träning och hälsomätning. Kolla in de ultrapopulära Garmin Venu och Garmin Vivoactive, som är några av våra bästsäljare. Den här smartklockan har otroligt många funktioner. Förutom den allmänna klockfunktionen har klockan GPS-tidssynkronisering, automatisk sommar/vintertid, väckarklocka, timer, stoppur och soluppgångs-/solnedgångspunkter, för att bara nämna några av de många funktionerna.

De många funktionerna är ganska typiska för Garmins smartklockor, som alltid imponerar med sin funktionsrikedom.

Fossil smartwatch

Fossils smartklockor är bland de bästa på marknaden, och bakom dem står Fossil Group. Fossil Group står också bakom bland annat Michael Kors och Skagen Denmark. Både Fossil smartklockor och Skagen smartklockor är bland de mest populära i vårt sortiment för både män och kvinnor, och särskilt Fossil Gen 6-serien är trendig. Detta beror på deras många funktioner och snygga design, som kan köpas till riktigt bra priser.

Köp din nya smartwatch på Ditur

När du köper en smartwatch från Ditur får du automatiskt många fördelar. Vi erbjuder till exempel en prisgaranti, 99 dagars returrätt och en 2-årig garanti. Samtidigt erbjuder vi blixtsnabba leveranser, så att du inte behöver vänta längre än nödvändigt på din nya smartklocka.

Vi arbetar hårt för att erbjuda den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan märka det. Vi har fem stjärnor och 1000+ recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

3