Radiostyrda klockor

Här hittar du vårt stora urval av klassiska radiostyrda herrklockor. 

Radiostyrda klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr799
    kr24729
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

39 produkter

Radiostyrda herrklockor på Ditur

Hos Ditur hittar du ett stort urval av radiostyrda herrklockor. En radiostyrd klocka innebär att den tar emot en radiosignal, så oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika, Centralamerika, Kina eller Japan etc. kan klockan ta emot den relevanta radiosignalen. Tack vare radiosignalen kan klockan alltid visa rätt tid oavsett var du befinner dig i världen. I de flesta länder kan klockan också automatiskt växla mellan sommar- och vintertid.

Radiostyrda klockor för män från de största varumärkena

Hos Ditur hittar du ett utbud av radiostyrda klockor för män i tidlös design - i de bästa materialen.

Vårt sortiment omfattar några av de största klockmärkena och de senaste märkena på marknaden, inklusive Citizen och Casio.

Vi utökar ständigt vårt sortiment så att du kan välja mellan fler märken och modeller. Har du ett armbandsur eller en klocktillverkare i åtanke som vi inte har i lager? Kontakta vår kundtjänst så kollar vi om det är möjligt att beställa hem den önskade herrklockan.

Radiostyrda herrklockor med alla typer av urverk - kvarts, automatiska, digitala etc.

Du kan hitta ett stort urval av företagsklockor med alla typer av urverk, så du kan få en stålklocka med exakt det urverk du vill ha. Om du är osäker på vilket slags urverk som är bäst för dina behov kan du läsa en kort förklaring nedanför eller kolla in vår djupgående guide här.

Ett kvarts urverk innebär att klockan är batteridriven. En batteridriven klocka är vanligtvis mycket lätt att underhålla och fungerar mycket exakt. En automatisk klocka har inget batteri och drivs därför av den energi som genereras när du är i rörelse. En automatisk urverk är vanligtvis något dyrare än en kvartsklocka, men har också en längre livslängd. I enklaste mening innebär ett digitalt urverk att tiden avläses digitalt i stället för analogt.  

 

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på radiostyrda klockor

Letar du efter en specifik klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

99 dagars ångerrätt och minst 2 års garanti på alla radiostyrda herrklockor

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi 99 dagars fri retur. Det betyder att om du köper klockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den, så att du får exakt den klocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra klockmärken. Därför kan du vara säker på att din klocka har en lång livslängd. Garantin på klockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell av klocka du vill ha. Om du är osäker på garantiperioden hittar du den i produktbeskrivningen för alla våra klockor.

1