Business klockor

Här hittar du våra klockor för den stilfulla businessmannen, som behöver en klocka som alltid är knivskarp!

Business klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr246
    kr46795
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

210 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Business klockor - Stort urval av klockor med flott design

Om du precis har fått ditt drömjobb eller ett nytt jobb på ett flott kontor är det här du ska leta efter din nya klocka. En klocka är oumbärlig för den modemedvetne gentlemannen och är det perfekta sättet att sätta pricken över i:et på din klädsel. 

På Ditur.se har vi Sveriges bästa urval av herrklockor, som vi ständigt försöker förbättra. Vi har ett brett sortiment av de mest populära märkena på den skandinaviska marknaden, där kvalitet och design verkligen spelar roll. I den här kategorin hittar du klockor som vi noggrant har valt ut för affärsmän. Klockorna passar till kostymer, skjortor och den fina klädseln, så att du är redo för jobbet eller en utekväll på stan. 

Om budgeten är hög och önskan om en riktigt exklusiv klocka är ännu högre, ta en titt på våra premium klockor. Här hittar du klockor av absolut högsta kvalitet som gör de flesta avundsjuka. 

Businessklockor för män från de största märkena

Hos Ditur hittar du en rad armbandsur för män i tidlös design - tillverkade av de finaste materialen.

Vårt sortiment omfattar några av de största och senaste klockmärkena på marknaden, inklusive DissingDaniel WellingtonFestinaJaguarLotusOceanXSeikoTissotTommy Hilfiger och många fler. Om du letar efter några av våra mest populära affärsklockor för män kan du kolla in vår Dissing Chrono D1304, BOSS Hero Sports 1513767 och Maserati Sfida Diamonds Edition.

Vi utökar ständigt vårt sortiment så att du kan välja mellan fler märken och modeller. Har du ett armbandsur eller en klockmärke i åtanke som vi inte har i lager? Kontakta vår kundtjänst så kollar vi om det är möjligt att beställa hem den önskade herrklockan.

Businessklockor med alla typer av urverk - kvarts, automatiska, digitala etc.

Du kan hitta ett stort urval av businessklockor med alla typer av urverk, så att du kan få en affärsklocka med exakt det urverk du vill ha. Om du är osäker på vilken typ av urverk som är bäst för dina behov kan du läsa en kort förklaring här eller se vår fördjupade guide här.

Ett kvarts urverk innebär att klockan är batteridriven. En batteridriven klocka är vanligtvis mycket lätt att underhålla och fungerar mycket exakt. En automatisk klocka har inget batteri och drivs därför av den energi som genereras när du är i rörelse. Ett automatiskt urverk är vanligtvis något dyrare än en kvartsklocka, men har också en längre livslängd. Ett digitalt urverk innebär i enklaste mening att tiden avläses digitalt i stället för analogt. En smartklocka har extremt många funktioner och kan utföra många av samma uppgifter som din smartphone. Beroende på vilket märke och vilken modell du väljer har en smartklocka olika funktioner. En hybridklocka är en kombination av en smartklocka och en klassisk klocka. Hybridklockan kommer att ha liknande funktioner som en smartklocka men ändå ha ett klassiskt klockutseende.

Herrklockor med businesslook i många storlekar - både stora och små klockor

I den här kategorin hittar du klockor i nästan alla storlekar. Klockornas diameter varierar kraftigt - mellan 40 och 45 mm. Därför kan du hitta en affärsklocka som passar din stil. Du har alltså många möjligheter att välja en klocka som passar dina preferenser och din handled. Så om du letar efter en klocka med stor, liten eller något däremellan i storlek kan du hitta den här.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på businessklockor

Letar du efter en specifik klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får dessutom full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

99 dagars ångerrätt och minst 2 års garanti på alla businessklockor

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars gratis ångerrätt. Det betyder att om du köper klockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den, så att du får exakt den klocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra klockmärken. Därför kan du vara säker på att din klocka har en lång livslängd. Garantin på klockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell du vill ha. Om du är osäker på garantiperioden hittar du den i produktbeskrivningen för alla våra klockor.

6