Klocklåda

Har du flera klockor du alternerar mellan, eller vill du bara förvara din klocka på ett ståndsmässigt sätt? Då har du kommit till rätt sida!

Klocklåda

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr275
    kr1103445
Märke
Material
Färg
Klocklåda plats
Klocklåda inkluderad
Typ av förvaring

Kategorier(4)

207 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klocklådor - alltför förvaring av dina klockor

Att ha många fina klockor i sin ägo är en oslagbar känsla. Med flera olika klockor kan du välja klocka fritt efter klädsel, smycken eller sammanhang. Genom att förvara dina klockor på rätt sätt ser du till att de håller över tid. På Ditur kan vi erbjuda många olika sorters förvaring för armbandsur, från klassiska klocklådor till reseetuin och kassaskåp. Använd våra smarta filter för att hitta rätt typ av klockförvaring. Här kan du också se vilka klocklådor i vårt sortiment som är populärast just nu. 

Klockförvaring i läder, trä och kolfiber 

Det spelar ingen roll om du har en klocka eller 30 stycken. Om du vill att de ska hålla så bör de förvaras på rätt sätt. Hur många av oss har inte behövt lägga hela mornar åt att leta efter förlagda klockor? Med en snygg klocklåda slipper du det problemet. Vi har klocklådor i flera olika material. Hitta din favorit av klocklådor i läder eller olika träslag. Våra klockboxar finns i en mängd olika storlekar med plats för upp till 30 klockor. Dock är klocklådor med plats för 6, 8, 10 och 12 klockor vanligast. Är du extra stolt över din klocksamling kan du välja en klocklåda med fönster. 

Watch winders – klockuppdragare för mekaniska ur

En watch winder, eller klockuppdragare, är en oundgänglig pryl för automatiska armbandsur. En watch winder fungerar som så att den simulerar dina handledsrörelser så att urverket dras upp. Utöver att rotera och alstra energi till din klocka ser en klockuppdragare även till att oljan i din klocka rör på sig. Ligger oljan still för länge riskerar den att tjockna och stelna. Detta kan i sin tur leda till försämrad funktion och kortare livslängd. På Ditur har vi winders för de flesta klockmodeller – från bra budgetvarianter till mer exklusiva modeller för dyra klockor. Vi har även winders för upp till fyra klockor.  

Watch rolls och klockhängare

Vill du inte lämna dina klockor hemma när du är ute och reser? I så fall ska du investera i ett snyggt resefodral för dina armbandsur. I ett watch roll fodral har du plats för tre av dina favoritklockor. Vi har även andra typer resefodral med plats för ett eller fyra armbandsur. På Ditur erbjuder vi snygga watch rolls i olika typer av läder (och veganskt läder) från märken som danska Studsgaard, österrikiska Leanschi och anrika Wolf 1834. För dig som bara behöver en plats att hänga din klocka på rekommenderar vi klockhängaren T-Bar med plats för fyra armbandsur. 

Kassaskåp för dyrbara klockor

Ju dyrare klockor du äger, desto säkrare måste du förvara dem. På Ditur kan vi erbjuda kassaskåp speciellt framtagna för förvaring av dyra klockor. Välj om du vill ha ett kassaskåp med inbyggda watch winders eller ett mer traditionellt värdeskåp där du kan förvara mer än bara klockor. I vårt sortiment hittar du även kassaskåpet Churchill från Wolf 1834 som utöver läderklädsel och 9 dubbelriktade stålkolvar också utrustats med Bluetooth styrda winders och belysning. 

Klocklådan - den perfekta presenten till honom 

Letar du efter den perfekta presenten till han som har allt? Då tycker vi att du ska satsa på en riktigt snygg klocklåda. Kanske älskar han klockor men har ingen bra plats att förvara dem på. Eller så önskar han börja samla på klockor och ser en snygg klockbox som en bra start. Ditur erbjuder klockförvaring i en mängd olika modeller och varianter. Välj mella klockförvaring i läder, trä eller kolfiber.  

Vackra och värdefulla accessoarer likt klockor förtjänar en klocklåda, klockbox eller klockhängare av högsta kvalitet. Därför utgöra klockförvaring också den optimala presenten. 

Klockboxar för alla smaker 

Våra klocklådor kommer i flertalet olika stilar och storlekar, alla med samma höga kvalitet samt stilrena insida och utsida. Därför är det bara för dig att välja en modell som du tycker passar din stil och dina preferenser bäst. En riktigt snygg klocklåda fungerar inte enbart som en säker förvaring för dina klockor, utan är även en mycket snygg inredningsdetalj som på sitt sätt förhöjer dina klockors värde.

Klocklådor inklusive klockor

För att fylla varje plats i en klocklåda måste man börja någonstans. Därför erbjuder vi på Ditur klocklådor inklusive klockor. Välj mellan olika storlekar på klocklådan samt hur många klockor du vill köpa till (från en till sex klockor). Välj förvalda klockor eller välj ut dina inkluderade klockor från vårt urval av valfria klockor. Klocklådor med klockor är en utmärkt present till studenten, som födelsedagspresent eller julklapp. 

6