Farsdagpresent

Farsdagpresent

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr139
    kr5795
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Längd
Typ av smycke
Färg på glas
Bredd på bälte
Typ av accessoar
Klocklåda plats
Klocklåda inkluderad
Tillbehör

Kategorier(4)

159 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Fars dag-present 2022

En fars dag-present är en viktig del av firandet av din pappa på denna mycket speciella dag, som äger rum söndagen den 13 november. Den här dagen ska den viktigaste mannen i ditt liv firas. Oavsett hur gammal du blir kommer din pappa alltid att skämma bort dig och hjälpa dig året runt. Därför bör du också visa din pappa hur mycket du uppskattar honom när det äntligen blir fars dag. För att visa din pappa hur mycket du älskar honom kan du ge honom en gåva som du vet att han kommer att bli glad över. Många väljer att ge sin pappa strumpor och underkläder i present eftersom det är svårt att ge en present till mannen som har allt. Men om du vill ge din pappa en fars dags-present som han aldrig kommer att glömma är en klocka eller ett smycke det självklara valet.

En klocka eller ett smycke är en accessoar som din pappa kommer att bära ofta och han kommer att tänka att det var du som gav honom presenten varje dag som han bär klockan eller smycket. Om du vill göra gåvan extra speciell kan du välja att få klockan eller smycket graverat med ett tankeväckande meddelande eller datum som betyder något för din far.

Nu när fars dag bara är en gång om året tycker vi på Ditur att det är viktigt att gåvan du ger din pappa är perfekt, och en viktig del av alla gåvor är förstås den vackra förpackningen. Därför erbjuder vi under veckorna före fars dag gratis presentinslagning, så att din gåva ser bra ut både på insidan och utsidan.

Inspiration till farsdagspresent

Det är alltid svårt att hitta den rätta presenten till mannen som har allt. Ditur vill hjälpa dig med det - därför har vi i den här kategorin noggrant valt ut några klockor, smycken och gåvoset som vi tror skulle vara ett bra val som farsdagspresent. Presenten på fars dag ska helst vara väldigt speciell, så att din pappa kan se att du uppskattar allt han gör för dig. Därför är en klocka eller ett smycke ett självklart val som present, eftersom det är en accessoar som han kommer att bära ofta och som han kommer att kunna använda i många år.

Vi på Ditur anser att en present till fars dag inte behöver kosta en förmögenhet. Därför har vi i det här urvalet samlat klockor och smycken i alla prisklasser, så oavsett vilken budget du har för presenten kan du hitta en bra farsdagspresent på den här webbplatsen.

Fars dag present klockor

En klocka är en riktigt bra presentidé på fars dag. Klockan är nämligen den absolut viktigaste accessoaren för en man, och därför måste klockan naturligtvis vara både snygg och av god kvalitet. Men det är aldrig lätt att hitta rätt klocka att ge bort i present. Detta beror på att många män föredrar ett varumärke eller en design. Därför har vi i denna kategori samlat klockor från de mest populära klockmärkena, till exempel: Dissing, Hugo Boss, Jaguar, Tommy Hilfiger, Seiko och många fler. 

Om du vill göra din fars dags-present ännu mer speciell kan du välja att ingravera något i klockan som har en betydelse för din far.

Fars dags present smycken

Om du vill ge din pappa en riktigt speciell farsdagspresent kan du också välja att ge honom ett smycke. Många tror att smycken bara är till för kvinnor, men så är inte fallet. Många män väljer att inkludera ett armband, ett halsband eller en ring i sin outfit för att sticka ut lite mer från mängden och visa att han har bra stil.

Många män föredrar smycken från ett visst märke. Därför har vi i denna kategori inkluderat smycken från populära märken som: Captena, Maserati og Armani, så du kan ge din pappa ett smycke från hans favoritmärke i farsdagspresent.

Köp din fars dags-present med 1-2 dagars leverans och gratis presentinslagning hos Ditur

Hos Ditur kan du få många fördelar när du köper din fars dags-present. Vi har 1-2 dagars leverans, så du kan få din gåva även om du är lite ute. Faktum är att vi även erbjuder gratis presentinslagning inför fars dag, så att din present kommer att se bra ut både på insidan och utsidan. 

Dessutom har vi som alltid en prisgaranti på alla våra produkter på vår webbplats, så om du oväntat hittar samma produkt någon annanstans till ett billigare pris, så matchar vi det gärna.

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de upplever det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

4