Smyckeskrin

Här hittar du alla våra smyckeskrin av hög kvalitet som skyddar dina favoritsmycken från damm och smuts!

Smyckeskrin

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr275
    kr8595
Märke
Material
Färg

34 produkter

Smyckeskrin

Smyckeskrin har blivit populära och trendiga igen. På Ditur förstår vi varför. De är både vackra och praktiska. När du har många smycken kan förvaringen snabbt bli en enda röra. Ett smyckeskrin har plats för alla dina örhängen, armband, halsband, ringar med mera utan problem.

Problemet med rörig smyckesförvaring löses med en smyckeskrin. Alla dina vackra smycken finns på ett och samma ställe. På så sätt kan du alltid hitta dina smycken och de är dessutom bättre skyddade mot repor. Dessutom passar den bra i både badrummet och sovrummet och kan vara en aktiv del av inredningen. Smyckesförvaring är verkligen viktigt när du behöver förvara dina smycken från dina favoritmärken som t.ex: Izabel Camille, Pilgrim, Sif Jakobs eller något annat märke, eftersom du vill att smyckena ska hålla så länge som möjligt.

Stort urval av smyckesförvaring - se våra vackra smyckeskrin

Ett smyckeskrin är inte bara en praktisk åtgärd, utan gör också din smyckeskrin vackrare än någonsin tidigare. Så när du tittar på vårt sortiment kommer du att se det ena vackra smyckeskrinet efter det andra.

Oavsett vilket du blir förälskad i får du en högkvalitativ produkt som garanterat kommer att pryda rummet som den placeras i.

Stora och små smyckeskrin

I vårt breda urval av smyckeskrin ser du att de varierar i storlek. Vi har allt från små fina och praktiska smyckeskrin till större smyckeskrin. På så sätt kan du hitta en lämplig storlek på smyckeskrinet, oavsett hur många smycken du har i din samling. 

Därför hoppas vi att du kan hitta ett lämpligt smyckeskrin i vårt urval, oavsett vad du behöver.

Smyckeskrin i trä, läder, velour, aluminium och mycket mer hos Ditur

Letar du efter ett smyckeskrin i trä, velour, aluminium eller något annat? Då behöver du inte leta längre, för vi har ett stort urval av smyckeskrin som är tillverkade av många olika typer av material. Alla våra smyckeskrin är tillverkade av kvalitetsmaterial, så du kan vara säker på att få en smyckesförvaring av hög kvalitet oavsett om du köper ett i trä, läder eller velour. Materialen är både hållbara och vackra i designen, så du kommer inte att ångra att du köper ett smyckeskrin från Ditur.

Smyckeskrin från de största märkena

När du väljer smyckesförvaring måste du naturligtvis vara uppmärksam på vilket märke det kommer från. Vissa föredrar de lite dyrare och kvalitetssäkrade märkena som Wolf eller VonBoie, medan andra föredrar de lite billigare men kvalitetsmedvetna märkena som Markberg. Oavsett vilket märke av smyckeskrin du letar efter kan du hitta din favorit hos oss. Ditur har också designat våra egna smyckeskrin, som har riktigt bra kvalitet och förvånansvärt låga priser på. Detta är möjligt för oss eftersom vi har skurit bort alla kostsamma mellanhänders vikt, samtidigt som vi inte låter dig betala för varumärket.

Resväskor - Smyckesförvaring på resande fot

En resväska är den perfekta lösningen för kvinnan som är på språng. Oavsett om du är på semester utomlands eller på en weekendresa är det viktigt för många kvinnor att ha sina smycken med sig. En resväska har samma förvaringsfunktioner som ett vanligt smyckesskrin, men är lättare att ha med sig på resan. Detta beror på att en resväska är både mindre och mer robust och därför lättare att bära med sig på resan. På Ditur har vi ett stort urval av resväskor, så du kan hitta din favorit hos oss.

Stort urval av smyckeskrin för damer

På den här sidan hittar du ett stort urval av olika smyckeskrin för kvinnor. Du kan välja mellan flera olika färger, om den ska vara mönstrad eller inte och vilket material du vill ha den i.

På så sätt finns det många olika saker att ta hänsyn till när man väljer rätt smyckesförvaring. Vi hoppas att du kan hitta precis det som passar din personliga stil och som du kommer att älska att behålla

Om du behöver något att lägga i ditt nya smyckeskrin kan du ta en titt på vårt breda utbud av damsmycken här. Här hittar du ett stort urval av guldsmycken- och silversmycken som passar bra i ett smyckeskrin.

Smyckeskrin för örhängen

Det är alltid svårt att hitta rätt förvaringsplats för dina örhängen. När du behöver förvara dina örhängen måste de vara lätt åtkomliga och hållas säkra och rena. Dessutom behöver de förvaras så att de inte blandas ihop med alla dina andra smycken så att du inte kan hitta det par som passar ihop. Detta är dock inget problem med Diturs sortiment av smyckeskrin eftersom vi har tänkt på varje liten detalj när vi köper in smyckeskrin. Därför är de verkligen funktionella för att förvara dina örhängen, oavsett om det är hoops, stiftörhängen, örhängen i guld, silver örhängen eller något helt annat. Smyckeskrinen i vårt sortiment är utformade för att göra det enkelt och säkert att förvara smycken.

Smyckeskrin för armband

Ett smyckeskrin för armband behöver inte vara lika tekniskt som för örhängen. Det viktigaste när du förvarar dina armband i ett smyckeskrin är att se till att armbanden inte trasslar ihop sig. I vårt sortiment av smyckeskrin har vi tänkt på detta så att du kan förvara dina armband i både guld och silver utan att behöva oroa dig för att reda ut dem när du behöver dem. 

Smyckeskrin för halsband

Precis som när du förvarar dina armband måste du se till att dina halsband inte trasslar in sig när de ligger i smyckeskrinet. Det finns inget värre än att behöva reda ut en knut i halsbandet eller att behöva sno två eller flera halsband isär, särskilt när du är på väg ut genom dörren. Därför bör du köpa ett smyckeskrin på ett klokt sätt så att det kan förhindra detta. Vårt smyckeskrin-sortiment består av smyckeskrin av högsta kvalitet, där man har tänkt på minsta detalj, och därför kan du tryggt förvara dina guldhalsband, silverhalsband, korshalsband eller en helt annan typ av halsband i dem.

Smyckeskrin för ringar

Att förvara ringar i ett smyckeskrin brukar inte vara något stort problem. Detta beror på att de vanligtvis inte är ett matchat par och att det vanligtvis är mycket svårt att linda dem tillsammans. Det viktigaste när du förvarar dina ringar i ett smyckeskrin är att de är säkra, rena och lättillgängliga i skrinet. I Diturs sortiment finns smyckeskrin som uppfyller alla dessa krav, så att du kan förvara dina guldringar och silverringar på ett säkert sätt.

Köp smyckeskrin på Ditur

Köp ditt nya smyckeskrin hos Ditur och få automatiskt ta del av våra många fördelar. Du är till exempel alltid garanterad blixtsnabb leverans, 99-dagars ångerrätt och en 2-års garanti.

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot.

1