Ringar

Letar du efter en ny ring - eller kanske en ring till någon du älskar? Då har du kommit till rätt ställe! 

Ringar

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr159
    kr50645
Märke
Material
Färg
Ringstorlek
Typ av smycke
Smyckesten

Kategorier(7)

233 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ringar 

Ringar är perfekta accessoarer för att skapa din personliga look. Med fingerringar har du nästan oändliga möjligheter att skapa en snygg look, oavsett om det är till vardags eller till fest. Generellt sett är fingerringar ett otroligt mångsidigt smycke, och det finns nästan ingen annan gräns för hur de kan användas än din fantasi. 

Det är ett av skälen till att de är så otroligt populära. Vi på Ditur.se har därför sammanställt ett stort urval av fingerringar i olika material, stilar, storlekar och uttryck. På Ditur har vi ett stort urval av smycken som armband, örhängen, halsband och ringar, så du kan vara säker på att hitta ditt nya smycke hos oss.

Stort urval av billiga ringar

På Ditur.se garanterar vår prisgaranti dig marknadens skarpaste priser när du köper nya fingerringar till dig själv eller en kvinna du älskar. Vi på Ditur tycker inte att en vacker ring ska kosta en förmögenhet. Därför har vi skapat en kategori där du kan hitta alla våra vackra ringar som kostar 500 kr. eller mindre. Här hittar du vårt stora urval av billiga ringar här. Du kan också hitta ringar för män här

Ringar i guld och silver

Många människor har en preferens för antingen guldringar eller silverringar. Oavsett vad du föredrar kan du förhoppningsvis hitta något som faller dig i smaken. På Ditur.se har vi ett stort urval av silver- och guldringar. Här hittar du vårt stora urval av guldringar och här hittar du vårt stora urval av silverringar för alla smaker.

Oavsett om fingerringarna är gjorda i silver eller guld garanterar vi hög kvalitet. Du bör dock vara medveten om att oavsett vilket material din ring är tillverkad av och oavsett hur mycket den kostar kan den förlora lite glans med tiden. Därför rekommenderar vi på Ditur att du använder putsmedel för att rengöra dina smycken, eftersom det är ett mer skonsamt och effektivt sätt att hålla dina ringar snygga än att använda tvålvatten. Om du är osäker på hur du bäst gör detta kan du alltid följa vår guide för att rengöra smycken

Vigsel- och förlovningsringar

Om du letar efter den rätta bröllops- eller förlovningsringen till din partner har du kommit till rätt ställe. Vi på Ditur förstår att det är ett svårt och viktigt beslut att köpa en vigsel- eller förlovningsring. Därför har vi försökt göra valet lite lättare genom att sammanställa en kategori med våra tips på ringar som ger dig ett ja vid altaret. Här hittar du vårt urval av vigselringar och förlovningsringar.

Diamantringar med äkta diamanter

Om du är typen som föredrar ringar med äkta diamanter eller om du vill ge en riktigt betydelsefull gåva till någon du älskar, har vi kategorin för dig. Vi har sammanställt en kategori där du kan hitta hela vårt enorma utbud av ringar med äkta diamanter. Denna kategori gör det lättare för dig att hitta just den diamantring som passar din smak. Här hittar du ett urval av diamantringar med äkta diamanter.

Ringar med stenar

Vi har ett stort urval av ringar med stenar på Ditur. Vi har detta stora urval eftersom ringar med stenar är ett extremt populärt smycke som tilltalar många kvinnor. Dessutom är ringar med stenar verkligen eleganta och snygga, så de faller i mångas smak. Vårt urval av ringar med stenar finns i både guld och silver, så du kan välja den typ av ring som passar din personliga smak. Särskilt Sif Jakobs är riktigt bra på att göra ringar med stenar i alla färger. Kolla in vårt sortiment och hitta din nya Sif Jakobs ring här. Se även vårt stora urval av ringar med stenar här.

Hitta ringar från de största märkena på Ditur

När du väljer vilken ring eller vilka ringar som ska bli nästa smycke i ditt smyckeskrin är det viktigt att titta på varumärket som ringen kommer från. Alla ringar i Diturs stora sortiment är av riktigt hög kvalitet, men trots detta förstår vi att många kvinnor har ett märke som de föredrar. Det är därför som vi i vårt stora urval av ringar har välkända märken som: Izabel CamilleSif JakobsEnamelPilgrim och många fler! Särskilt Sif Jakobs ringar är extremt populära och trendiga och faller i många kvinnors smak.

Tack vare vårt stora utbud av ringar från alla stora märken hittar du säkert din nästa ring i vårt sortiment.

Kombinera dina fingerringar med andra smycken

När du sätter ihop din look ser det bra ut om det finns ett samspel mellan de smycken du valt. Därför kan du kombinera dina nya fingerringar med ett armband, örhänge eller halsband i samma stil. . 

Smycken kan sättas ihop på otaliga sätt och är också ett uppenbart sätt att visa din personlighet genom din look.

Köp dina ringar online på Ditur.se

Gör dig själv eller en kvinna du älskar en glädje och köp dina ringar online på Ditur.se idag. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår dagliga leverans innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst här, via e-post [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. 

 

6