Örhängen

Här hittar du hela vårt utbud av fashionabla örhängen för kvinnor!

Örhängen

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr109
    kr33995
Märke
Dekoration
Material
Färg
Längd
Ringstorlek
Typ av smycke

Kategorier(10)

637 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Örhängen

Örhängen i guld är nästan den perfekta accessoaren när det gäller smycken. För det första har nästan alla svenska kvinnor hål i öronen, så många är redan vana vid att bära dem. Samtidigt är det väldigt enkelt att skapa en unik och personlig look. Det finns så många olika typer av guldörhängen, så du kan hitta ett par för varje tillfälle. Oavsett om det är till vardags eller till fest finns det ett par örhängen som du måste bära. Samtidigt kan du lätt bära flera olika smycken samtidigt, så det finns nästan ingen ursäkt för att inte leta igenom vårt urval och hitta några nya till ditt smyckeskrin.

Det finns många fina märken att välja mellan när det gäller dina nya favorit-örhängen. Vi rekommenderar till exempel Pilgrim Örhängen, som tillverkar örhängen för alla smaker. 

På Ditur har vi ett stort urval av smycken, inklusive örhängen, ringar, armband och halsband, så du kan hitta just den typ av smycken du vill ha hos oss.

 

Stort urval av örhängen i guld och silver

Om du föredrar guldörhängen eller silverörhängen är förstås en smaksak, och många älskar det ena eller det andra. Därför har vi ett stort urval av örhängen i både silver och guld, så oavsett vad du föredrar så finns det gott om variation att välja mellan.

På flera av varianterna i vårt urval är det till och med möjligt att få samma modell i flera olika material. Pico Africa-örhängena finns till exempel i både silver och guld.

 

Hitta den typ av örhängen du letar efter: 

Det är alltid svårt att välja vilket par örhängen som ska hamna i smyckeskrinet. Det beror på att det finns så många olika typer av örhängen att välja mellan. I vårt sortiment hittar du många olika typer av örhängen, t.ex.: hoops, stiftörhängen, guldörhängen, silverörhängen, stora örhängen, små örhängen och mycket mer. Därför finns det precis den typ av örhängen som du föredrar i vårt sortiment. 

Stiftörhängen

Vi erbjuder ett stort urval av örhängen på vår webbplats. I vårt sortiment hittar du stiftörhängen i guld och silver och stiftörhängen med pärlor och stenar. Vi har ett brett utbud av starka varumärken och heta smyckesdesigners som Pico och Enamel, så vi har säkert ett par stiftörhängen som passar din smak.

Creoler och hoops

Om du är mer intresserad av runda hoops-örhängen och creoler kan vi också erbjuda dig ett stort urval. Creoler kan vara både klassiska silver- och guldringar, men de finns också i olika storlekar och med olika färgglada detaljer. Hoops och creoler är populära eftersom de kan användas som vardagssmycken, men denna typ av örringar kan också vara pricken över i:et till en festlig outfit. Utforska vårt breda sortiment och hitta det par som passar dig. 

Hängande örhängen

Om du är mer intresserad av hängande örhängen kan vi också göra det. Stora örhängen fångar ögats uppmärksamhet och kan göra vilken look som helst mer exklusiv - oavsett om du gillar guld- eller silverörhängen.   

Er du mere til hængeøreringe, er det også noget vi kan klare. Store øreringe fanger opmærksomhed og kan gøre et hvert look mere eksklusivt - uanset om du er til guld eller sølv øreringe.   

Vi har många andra olika kategorier för örhängen som kan göra ditt liv enklare, till exempel:

Hitta örhängen från de största märkena

När du köper örhängen är märket naturligtvis av stor betydelse. Det är därför vi på Ditur har skaffat oss ett stort urval av varumärken för örhängen till vårt sortiment. Vi har örhängen i alla prisklasser, så du kan hitta vackra örhängen oavsett budget. Några riktigt populära märken för örhängen på marknaden är: Sif Jakobs, Enamel, Pilgrim, Pico, Izabel Camille, Skagen, Mads Zoch många fler! Om du vill hålla dina nya örhängen snygga och glänsande rekommenderar vi att du använder putsmedel för att rengöra dem så att dina nya designerörhängen förblir som nya.

Köp örhängen och andra smycken på Ditur.se

Du kan tryggt köpa dina nya örhängen på Ditur.se. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår dagliga leverans innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder talar om för oss att de kan uppleva det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot.


Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst här, via e-post [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

16