Smycken

Här har vi samlat alla dina favoritsmycken från alla ledande märken på ett och samma ställe!

Smycken

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr134
    kr50645
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Ringstorlek
Typ av smycke
Smyckesten

Kategorier(10)

1368 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Smycken

Ditur har vi ett stort urval av smycken för både män och kvinnor, till exempel ringar och ankelkedjor. Hos Ditur kan du köpa smycken online, där vårt sortiment huvudsakligen består av billiga smycken, där du inte betalar för varumärket utan endast för själva smycket och kvaliteten. Om du vill hålla dina smycken rena och glänsande under lång tid är det en bra idé att använda smyckes- putsmedel, eftersom det är det mest effektiva sättet att rengöra smycken.

Köp smycken på Ditur

Vi har ett brett utbud av märken, allt från Pilgrim, Michael Kors, Izabel Camille til Pico, Nordahl Jewellery, Paul Hewitt osv. Det finns ofta många olika preferenser när det gäller favoritmaterial, och därför har vi smycken i silver, roséguld och guldpläterade smycken samt smycken i alla stilar. Vi har också utökat vårt sortiment med vår nya kollektion av panzer-smycken, inklusive panzer-halsband.

Dessutom har vi olika smycken för kvinnor, i form av pärlor och andra små detaljer, som gör smycket unikt och personligt, så att det passar dig. Kom ihåg att vi också har ett stort urval av smycken för män, inklusive armband, ringar och halsband.

 

Stort urval av smycken för kvinnor

På Ditur har vi ett stort urval av ringar, cuffs, armband, halsband och örhängen. Utbudet av våra prisvänliga smycken för kvinnor är noggrant utvalt så att det finns smycken för varje tillfälle och stil. 

Ett smycke är trots allt inte bara en kvinnas bästa vän, utan också hennes livspartner. Ditur är en auktoriserad återförsäljare av alla märken som vi erbjuder, så du är garanterad äkthet av smyckena. Eftersom urvalet är stort, är det möjligt att ta emot många olika typer av produkter. Samtidigt har vi en rad olika märken som kan matcha dina krav och passa dig. 

 

Hitta designersmycken från olika märken

Vi har designade smycken för kvinnor från många olika märken. Vi har både stora internationella namn och nya danska smyckesmärken. Vårt sortiment innebär att det alltid finns ett smycke som passar perfekt till din stil och personlighet. 

Är du intresserad av handgjorda smycken för kvinnor i 925 sterling silver med 18 karat guld som Enamel Copenhagen, eller vad sägs om eleganta ringar från Sif Jakobs?

På den här webbplatsen hittar du många fina smycken för kvinnor och inspiration till hur du kan piffa upp din vardagsklädsel.  

Smyckesförvaring - Smyckeskrin

Känner du till problemet att du inte kommer ihåg var du har lagt dina smycken eller att de har trasslat ihop sig? Då kan ett smyckeskrin lösa alla dina problem. Ett smyckeskrin är ett mycket praktiskt och elegant sätt att förvara olika smycken som halsband, armband, ringar och örhängen. Om du förvarar dina smycken i ett smyckeskrin vet du alltid var du ska lägga dina smycken och undviker att de trasslar in sig. På Ditur har vi ett brett utbud av smyckeskrin i alla prisklasser, så att alla kan få tag på ett. Vi har också ett brett urval av smyckeskrin av märken som: Wolf, VONBOIE, så du kan fritt välja det smyckeskrin som passar din smak och dina behov. Här hittar du hela vårt sortiment av smyckeskrin här.

Smycken för kvinnor i alla former och material

När du handlar damsmycken på Ditur hittar du dem i alla former och material. När du utforskar utbudet av smycken för kvinnor ser du också att de vanligtvis finns i både guld, silver och roséguld.

Om smyckena är i guld är de vanligtvis av 925 sterling silver med 18 eller 24 karats guldplätering, vilket är ett material av mycket hög kvalitet. Om smyckena är i silver är de oftast i 925 Sterling Silver. 

Hos Ditur hittar du ett brett urval av de mest populära märkena som Mads ZSif Jakobs, Skagen etc. så att du alltid kan köpa smycken till kvinnor från ditt favoritmärke.

 

Stort urval av örhängen hos Ditur

Vi har ett stort urval av örhängen på Ditur, där det finns något för kvinnor med alla smaker. Örhängen är ett smycke som många bär dagligen, och därför är det viktigt att ha ett bra urval hemma. Det är därför du bör leta igenom vårt stora utbud och hitta dina nya favoritörhängen. 

Halsband på Ditur

Halsbandet är ett vackert smycke som kan vara både diskret och iögonfallande. På Ditur har vi också ett stort urval av halsband, så att alla kan hitta ett som passar deras preferenser. I halsbandssortimentet hittar du ett stort urval av smyckesmaterial, så att du kan hitta just det halsband du vill ha. 

Hitta den rätta ringen på Ditur

När vi talar om smycken för kvinnor kan vi inte komma ifrån ringar. För många kvinnor är det ett av de viktigaste smyckena och många bär ett eller flera smycken dagligen. Eftersom du lätt kan bära flera åt gången är det viktigt att ha tillräckligt många att välja mellan. Här på Ditur hittar du ett brett urval av vackra ringar av hög kvalitet, med något för alla. 

Stort urval av armband

På Ditur har vi också ett riktigt stort utbud av armband. När du utforskar sortimentet kommer du att se att vi har armband för alla smaker. Utbudet av armband är baserat på många olika material, mönster och uttryck, så du kan hitta ditt nya drömarmband oavsett vad du gillar.

Köp billiga smycken för kvinnor online på Ditur

Köp billiga smycken för kvinnor online på Ditur. När du gör det är du garanterad de bästa priserna på marknaden. Det beror på att vi har en prisgaranti på hela vårt sortiment av damsmycken, vilket innebär att vi matchar priset om du hittar varan billigare på en annan svensk webbplats.

Förutom vår prisgaranti får du många andra fördelar när du köper billiga damsmycken online hos oss. Vi har också 99 dagars returrätt, 2 års garanti och leverans på 1-2 dagar. 

Vi gör allt vi kan för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Lyckligtvis säger +1 000 personer på Trustpilot att de är nöjda med att handla hos oss, och därför gillar vi att titta på våra fem fantastiska stjärnor där också.

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst här, via e-post [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83. 

 

35