Märken

Vårt stora utbud av märken för kvinnor - klockor, smycken etc.

Tommy Hilfiger, Michael Kors, Dissing, Skagen, Mads Z, Sif Jakobs och många, många fler. På Ditur.se hittar du Sveriges största urval av damklockor, inklusive kända designermärken från in- och utlandet. Inklusive de mest populära serierna, som t.ex: Garmin Vicoactive 4s, Fossil Gen 6, Festina Chrono Bike, och Daniel Wellington Classic Petite, som alla är några av de största serierna från de största märkena.

Klockmärken för varje tycke och smak

Smaken för klockor - som så många andra saker - är väldigt individuell. Vissa gillar de diskreta, klassiska klockorna, andra gillar stora klockor med många detaljer, medan några letar efter en sportig klocka som klarar av att vara lite ovanlig.

Oavsett dina behov och din stil är vi säkra på att du på Ditur.se hittar en klocka som passar din smak. Vårt urval omfattar 2000 olika klockor för kvinnor. Om våra vanliga armbandsur inte faller dig i smaken har vi också ett stort urval av väggklockor med internationellt kända märken som t.ex: Arne Jacobsen och Karlsson.

I vårt stora utbud hittar du också ett stort antal smartklockor som låter dig mäta din fysiska aktivitet. Smartklockor är fulla av coola funktioner, så om du vill ha den senaste tekniken på din handled kan en smartklocka vara något för dig. 

Om du inte kan nöja dig med en enda klocka och vill ha olika klockor för olika tillfällen kan du förvara dem i en klocklåda. Lådan skyddar inte bara klockorna från repor, utan fungerar också som ett elegant sätt att förvara klockorna. 

Dameure i alle prisklasser

250 kronor? 1500 kronor? 6000 kronor? Vad skulle du ge för din nästa klocka? Det är en viktig fråga att ställa sig innan du utrustar din handled med ett nytt armbandsur. 

Pris och kvalitet hänger naturligtvis ihop, men på Ditur.se är vår ambition att du bara ska betala för kvalitet och design och inte för varumärket. Därför säljer Ditur.se endast noggrant utvalda varumärken vars kvalitet vi kan stå bakom. 

Vårt utbud av klockor täcker ett brett spektrum, och priserna för ett armbandsur börjar på cirka 300 kronor och slutar på andra sidan 10 000 kronor. Gör som tusentals andra och hitta din nästa klocka på Ditur.se - oavsett behov och budget. 

Smycken för kvinnor

På Ditur är vi inte bara specialister på klockor utan även på smycken. Vi har ett stort utbud av damsmycken, inklusive örhängen, ringar, halsband och armband, så du kommer garanterat att hitta ditt favoritsmycke hos oss.

Vi har både guldsmycken och silversmycken för kvinnor, så du kan hitta dina favoritsmycken, oavsett om det är guldringar, silverringar, guldarmband, silverörhängen eller något helt annat som du letar efter. Dessutom har vi smycken från de bästa märkena, såsom Izabel Camille, Enamel og Sif Jakobs. Därför kan du tryggt hitta ditt nästa smycke till smyckeskrinet i vårt sortiment.

1