Sportklockor för dam

Här hittar du ett brett utbud av sportklockor för den aktiva kvinnan som vill hålla koll på sin hälsa och dagliga aktivitet!

Sportklockor för dam

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr295
    kr11845
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

125 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sportklockor för kvinnor hos Ditur

På Ditur har vi samlat ett brett utbud av sportklockor, så vi är säkra på att det finns en som är perfekt för dig. Klockorna har olika funktioner, t.ex. pulsmätare, GPS, stegräknare m.m. Dessa sportklockor finns i olika utföranden och finns både med armband, nato, läderband, meshrem eller silikonband och du har därför möjlighet att hitta rätt modell som passar dig perfekt. Vi har också ett stort utbud av sportklockor för män, om du är intresserad av det. I vårt sortiment hittar du de mycket eftertraktade smartklockorna från Garmin, inklusive Fenix 7 och Vivoactive 4s, samt de mycket populära sportklockorna från Fossil, inklusive den eleganta sportklockan Fossil Gen 6.

Hos Ditur hittar du damklockor i olika prisklasser. Vi anser att kvalitet inte är synonymt med dyrt. Det är viktigt för oss att alla har möjlighet att ha en fin klocka utan att den behöver kosta en miljon. 

På webbplatsen har du också möjlighet att hitta ett brett utbud av smycken, accessoarer och tillbehör för att piffa upp din outfit. 

 

Stort sortiment av klockor för kvinnor

Hos Ditur kan du enkelt hitta din nästa damklocka. Vi har klockor i många olika stilar, material och storlekar. Du kan hitta klassiska armbandsur i delikat och feminin design, klockor med en rå eller klassisk touch samt moderna damklockor som prioriterar funktionalitet och enkelhet. Om du vill titta enbart på smartklockor för kvinnor kan du hitta dem här.

Trots vårt breda utbud har vi noggrant valt ut modeller, klockmärken och material som uppfyller våra omfattande krav. En klocka, oavsett om den är billig eller dyr, ska hålla i många år och vara tillverkad av god kvalitet. Du kan köpa damklockor från:

 

Letar du efter ett märke eller en modell som vi inte har i lager ännu? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst - vi kommer att undersöka möjligheterna att beställa den önskade klockan åt dig.

Hitta din nästa sportklocka eller damklocka på Ditur.se

På Ditur.se hittar du inte bara ett stort urval - vi erbjuder också en prisgaranti på alla klockor. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör till smartklockor, t.ex. klockarmband till Apple Watches, så du kan få exakt det du behöver hos oss.

Vi strävar efter att se till att du får bästa möjliga pris på alla modeller och klockmärken. Om du har hittat en klocka hos en konkurrerande återförsäljare kan du köpa samma klocka hos dem till ett liknande pris.

Alla våra klockor omfattas av 99 dagars ångerrätt och 2 års garanti. Om du plötsligt ångrar ditt val eller upptäcker ett fel på klockan är du väl skyddad.

Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

 

5 stjärnor på TrustPilot

Vi strävar efter att alltid ge god service. Detta kan också läsas på vår Trustpilot. Vi har över 1000+ recensioner.

Vi rankas konsekvent som en av de bäst granskade klockåterförsäljarna på webben. Vi arbetar hårt för att du ska få den bästa kundupplevelsen och erbjuda dig ett bra pris på din nya klocka.

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Telefonen är öppen mellan 10-18 på vardagar.

 

4