Silver / Stål

Har du en förkärlek för klockor med silver-look? Då har du kommit till rätt ställe!

Silver / Stål

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr208
    kr25195
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka

522 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Silverklockor för henne

På Ditur har vi samlat ett brett utbud av silverklockor för henne, så vi är säkra på att det finns en som är perfekt för dig. Klockorna har olika design och finns med armband, läderband, meshlänk eller jubileum. Här har du också möjlighet att välja silverklockor som är utsmyckade med stenar eller andra detaljer. 

Hos Ditur hittar du damklockor i olika prisklasser. Vi anser att kvalitet inte är synonymt med dyrt. Det är viktigt för oss att alla har möjlighet att ha en fin klocka utan att den behöver kosta en miljon. 

På webbplatsen har du också möjlighet att hitta ett brett utbud av smycken, accessoarer och tillbehör för att piffa upp din outfit. 

 

Stort utbud av klockor för kvinnor

Hos Ditur kan du enkelt hitta din nästa damklocka. Vi har klockor i många olika stilar, material och storlekar. Du kan hitta klassiska armbandsur i delikat och feminin design, klockor med en rå eller klassisk touch samt moderna damklockor som prioriterar funktionalitet och enkelhet.

Trots vårt breda utbud har vi noggrant valt ut modeller, klockmärken och material som uppfyller våra omfattande krav. En klocka, oavsett om den är billig eller dyr, ska hålla i många år och vara tillverkad av god kvalitet. Du kan bland annat köpa damklockor från:

Letar du efter ett märke eller en modell som vi inte har i lager ännu? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst - vi undersöker gärna möjligheten att beställa den önskade klockan åt dig.

Hitta din nästa silverklocka eller damklocka på Ditur.se

På Ditur.se hittar du inte bara ett stort urval - vi erbjuder också en prisgaranti på alla klockor.

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga pris på alla modeller och klockmärken. Om du har hittat en klocka hos en konkurrerande återförsäljare kan du köpa samma klocka hos oss till motsvarande pris.

Alla våra klockor omfattas av 99 dagars ångerrätt och 2 års garanti. Om du plötsligt ångrar ditt val eller upptäcker ett fel på klockan är du alltså väl betryggad.

Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

 

5 stjärnor på TrustPilot

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla en god service. Detta kan också läsas på vår Trustpilot. Vi har över 1000+ recensioner.

Vi rankas konsekvent som en av de bäst granskade klockåterförsäljarna på webben. Vi arbetar hårt för att du ska få den bästa kundupplevelsen och att kunna erbjuda dig ett bra pris på din nya klocka.

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Telefonen är öppen mellan 9-18 på vardagar.

 

14