Klockor för tonåringar

Här hittar du vårt urval av moderna klockor som passar perfekt i både design och storlek för tonårsflickan.

Klockor för tonåringar

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr329
    kr1629
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Typ av barnklocka

26 produkter

Stort urval av klockor för tonåringar - Klockor för den unga kvinnan/flickan

I den här kategorin hittar du alla de coolaste och mest fashionabla klockorna för tjejer/unga damer. Alla klockor i kategorin har valts ut eftersom de har rätt storlek för personer i den åldern och därför är en självklar konfirmationsgåva eller ett vanligt självförtjusande köp. Du kan hitta tonårsklockor från alla stora märken som Festina, LacosteCasio och Calypso så du kommer därför att kunna hitta exakt den tonårsklocka som du letar efter.

Kvartsklockor för tonårsflickor/unga damer

Vi har ett stort urval av tonårsklockor för tjejer med kvarts urverk. Ett kvarts urverk innebär att klockan drivs av ett batteri. En batteridriven klocka är mycket lätt att underhålla och samtidigt mycket exakt. En kvartsklocka är idealisk för en tonåring eftersom den inte kräver mycket underhåll och du behöver inte bära den regelbundet som du skulle göra med en solklocka eller en automatisk klocka. 

Digitala klockor för tonårsflickor/unga damer

På Ditur har vi ett stort urval av tonårsklockor för unga kvinnor med digitala urverk. Ett digitalt urverk innebär att tiden visas digitalt i stället för analogt, vilket gör det lättare och snabbare att läsa av den. En digitalklocka, liksom en kvartsklocka, är mycket lätt att underhålla, vilket gör den lätt för pojken att använda. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

Letar du efter en specifik tonårsklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Frågor om våra tonårsklockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83.

 

99 dagars returrätt och minst 2 års garanti

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars gratis returpolicy. Det betyder att om du köper klockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den, så att du får exakt den klocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra klockmärken. Därför kan du vara säker på att din klocka har en lång livslängd. Garantin på klockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell av klocka du vill ha. Om du är osäker på garantiperioden anges den i produktbeskrivningen för alla våra klockor. 

1