Klassiska klockor

Här hittar du en samling av våra riktiga klassiker för kvinnor, alla med en snygg och tidlös look!

Klassiska klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr347
    kr18895
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Typ av smycke

254 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klassiska klockor för henne

På Ditur har vi ett stort urval av klassiska klockor för henne. Klockorna är perfekta för kvinnan som vill ha en klocka i tidlös design. 

Hos Ditur hittar du damklockor i olika prisklasser. Vi anser att kvalitet inte är synonymt med dyrt. Det är viktigt för oss att alla har möjlighet att ha en fin klocka utan att den behöver kosta en miljon. 

På hemsidan har du också möjlighet att hitta ett brett utbud av smycken, accessoarer och tillbehör för att piffa upp din outfit. Du har också möjlighet att göra din klocka personlig genom att låta gravera något personligt i den.

 

Stort utbud av klockor för kvinnor

Hos Ditur kan du enkelt hitta din nästa damklocka. Vi har klockor i många olika stilar, material och storlekar. Du kan hitta klassiska armbandsur i delikat och feminin design, klockor med en rå eller klassisk touch samt moderna damklockor som prioriterar funktionalitet och enkelhet.

Trots vårt breda utbud har vi noggrant valt ut modeller, klockmärken och material som uppfyller våra omfattande krav. En klocka, oavsett om den är billig eller dyr, ska hålla i många år och vara tillverkad av god kvalitet. Du kan köpa damklockor från:

Letar du efter ett märke eller en modell som vi inte har i lager ännu? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst - vi kommer att undersöka möjligheterna att beställa den önskade klockan åt dig.

Hitta din nästa klassiska klocka på Ditur.se

På Ditur.se hittar du inte bara ett stort urval - vi erbjuder också en prisgaranti på alla klockor.

Vi strävar efter att säkra dig bästa möjliga pris på alla modeller och klockmärken. Om du har hittat en klocka hos en konkurrerande återförsäljare kan du köpa samma klocka hos oss till motsvarande pris.

Alla våra klockor omfattas av 99 dagars ångerrätt och 2 års garanti. Om du plötsligt ångrar ditt val eller upptäcker ett fel på klockan är du alltså väl skyddad.

Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

 

5 stjärnor på TrustPilot

Vi har åtagit oss att tillhandahålla god service. Detta kan också läsas på vår Trustpilot. Vi har över 1000+ recensioner.

Vi rankas konsekvent som en av de bäst granskade klockåterförsäljarna på webben. Vi arbetar hårt för att du ska få den bästa kundupplevelsen och erbjuda dig ett bra pris på din nya klocka.

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Telefonen är öppen mellan 9 -18 på vardagar.

 

7